2777
2789
عنوان

متأهلا بیان حتما

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
دیگه وقتی راضی نیس چ میشه کردنمیشه ک مدام بحث کنی باهاش

وای حالم از این بلانسبت زنونه بازیا بهم می‌خوردواسه مرد که بیاد وسط .قسمتم شده نگار

البته برای خودم نذاشتم گذاشتم با قهر بخوابه تا تو هرچیزی نظر نده

یه رابطه خوب یعنی:پیداکردن شباهتهاواحترام گذاشتن به تفاوتها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر مشگلی هم داشتین هیچ وقت جای خوابتونو جدا نکنین

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چون به عنوان سرمایه به طلا نگاه میکنن،دوست دارن جلو چشمشون باشه،اگه همسرت حساسه با مادرت صحبت کن از ...

من هیچوقت همچین کاری نمیکنم .مادرم اینهمه برام زحمت کشیده تو شرایطی که خودم میدونم .

شوهرمن باید عادت کنه 

فقط خواستم بدونم همسر بقیه هم اینجوره یا برای من نوبره

هر مشگلی هم داشتین هیچ وقت جای خوابتونو جدا نکنین

نههه جدا نکردیم با قهر خوابید یعنی پشت کرد شب بخیر نگفت😅

کار جالبی نیست واقعا فک کن تو لباس یا ساعت کادو بدی شوهرت بعد تن داداشش ببینی... نیازی نیست همه طلا آویزون کنن به خودشون هر کی داره میندازه تازه خیلیا دارن و نمیندازن این قرض گرفتنه توجیهی نداره

من زیاد دیدم خب مادرم خواهراش اینکارو میکنن

ولی شوهراشون نمیدونم چیزی نگفتن تا حالا شایدم من نمیدونم

ولی شاید شوهر شما اون طلایی که برات میگیره خیلی ارزش داره براش و حس می‌کنه برای تو مهم نیست

خب تو کم کن زیاد طلا رد و بدل نکنید بهتره 

خدایا در همه حال مرا از بغلت دور نکن!
شوهرت دخالت کرده به نظرم. یه چیزی بین شما و مادرتون. به هر حال اگه ایشون هم هدیه داده باشه، الان مال ...

دقیقا حرف منم همینه .مال منه دیگه.اونم داره نمیخوره .بهم‌ بر میگردونه.گمم کنه خداروشکر داراست تاوانشو میده

کار جالبی نیست واقعا فک کن تو لباس یا ساعت کادو بدی شوهرت بعد تن داداشش ببینی... نیازی نیست همه طلا ...

خب بده .مهم نیست .قرضه دیگه

حالا منکه طلا ندارم روزگارم نمیگدره؟ اتفاقذ بااین کارت مادرتو سبک کردی که انگار لنگ طلای دختزشه کخ دماد خریده 

بحای اینکار یه انگشنر بدل رنگ ثابت بخرید برای مادرتون بهتره تا طلا قرض بگیره وقتی داماد راضی میست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗