2777
2789

عرضه عروسی گرفتن نداره زنگ زد به خالم پیش همه آبرومو برد پیش خالم پیش دختر خاله هام خسته شدم دیگه کاش خدا صدامو بشنوه انتخابم بده خیلی بی آبروعه زنگ زد بی آبروم کرد میخوام خودمو بکشم دیگه به ته خط رسیدم😭

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرازنگ زده خاله هات اصلا به اونا چه همین بهانه سنگینیه محل سگش نده یاادم میشه یاطلاق مرگ یه بار شیون ...

فردا قراره بیان خونه خالم حرف بزنن با خانوادش من میخوام نرم

خب که چی مثلا ؟!«»
نه پول دارم نه حمایت خانواده خیلی بد میدونن

اینایی که گفتی هیچکدوم توجیح بی احترامی و بی آبرویی که میکنه نیست!!! حتما باید بری با یه بچه بی گناه به استیصال بیوفتی بعد طلاق بگیری؟؟؟

برو سر کار الان واسه دیپلمه هم کار هست خرج خودت رو دربیار کسی نتونه حرفی بابت پول بهت بزنه، خانوادت هم تو کوچه نمیزارنت که بالاخره بعداز مدتی براشون عادی میشه ولی این زندگی برای تو عادی که نمیشه هییییچ بدتر هم میشه

فردا قراره بیان خونه خالم حرف بزنن با خانوادش من میخوام نرم

ها دیگ تابفهمه هر گوهی خواس نمیتونه بخوره باید محکم باشی نباشی تااخرش همینه اخلاقش.. هرجورصلاحته ماتجربه 15سال زندگی داریم بچه نیستیم اگر رو بدی بدبختی