2777
2789
عنوان

معجزه آقا امام زمان ارواحنافداه🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 68 پست
دوستان التماس دعا دارم

سلام قشنگم خوبی؟

برا حاجاتت چله صلوات به نیت آقا امام زمان بگیر عالیه😍🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگههه😍 اجرت با آقا امام زمان😍❤

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
گفت شما کی باشید؟کیف را در آوردم و به او دادم.مرد کیف را گرفت و درب آنرا با خوشحالی باز کرد و گفت چر ...

واااای خیلییییی قشنگ بودددد خدااااا جانننن امام مهدی چقدر مهربونه قربونش برمم مننننن خدایاااااا این رحمت از ما دریغ نکننننن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یا امام زمان عج اگه پیاممو میبینی زندگیمو نجات بده دارم کم میارم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
یا امام زمان عج اگه پیاممو میبینی زندگیمو نجات بده دارم کم میارم

سلام عزیز دلم خوبی؟ مطمئن باش آقا کنارته و کمکت میکنه🌸 حتما چله صلوات به نیت آقا امام زمان بگیر انشاءالله حاجت روا میشی❤

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
خیییییلی قشنگ بود منقلب شدمحاجت روا بشی

از قشنگی های آقا امام زمان😍

همچنییین❤

یا صاحب الزمان ادرکنی♥️♥️♥️همتون حاجت روا باشید برای حاجت منم دعا کنید

برای حاجتت چله صلوات به نیت آقا امام زمان بگیر❤🌱