2777
2789
عنوان

معجزه آقا امام زمان ارواحنافداه🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 68 پست
دوستان داییم رو تخت ICU هست خواهش میکنم با دلای پاکتون واسش دعا کنید

سلام ، برای سلامتی شون دعا کردم . 

First of all , love yourself                                                                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگ بوداللهم عجل الولیک الفرج❤یا صاحب زمان حاجت منو بده... تروخدا دعا کنید لاغر بشم پوستم بهتر ...

سلام قشنگم خوبی؟

برا حاجتت چله صلوات به نیت آقا امام زمان بگیر عالیه😍❤

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
اقاجانم من ک خیلی صدات میکنم تورو ب حضرت زهرا کمکم کن تورو ب خدا نزار عشقم مال کسی دیگ بشع تورو ب خد ...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
سلام مهربونم قربونت چجوریه عزیز

تو نت سرچ کنی "نحوه چله صلوات" دقیق میاره عزیز دلم🌱 حتما انجامش بده خیلی خوبه🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
اقاجان بخدا ما بدها هم دل داریم چرا واسطه شفاعت نمیشی به حق خوبات یه نظری بفرما دلمون خون هست

حتما میشن🌸 آقا خیلی مهربونن😍 برا حاجتت چله صلوات به نیت آقا امام زمان بگیر عالیه❤

خیلی قشنگههه😍 اجرت با آقا امام زمان😍❤

امیدوارم همتون به آرزوهاتون برسین واسه همتون با تمام وجود آرزو کردم انشالا امام زمان زیر ارزوهاتونو ...

همچنیییین😍