2777
2789
عنوان

شوهرم رازی نمیشه پسرمو خنته کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 123 پست
خب باباجان بچه داره بزرگ میشه دوماه دیگه عذاب میکشه بالاخره باید یا باباهه راضی بشه یا مادره کارخودش ...

بهتره با همسرش صحبت کنه و با دلایل درست همون قانع کنن

پنهانکاری و دخالت بقیه فقط باعث خراب شدن زندگیشون میشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

طفلک پسرت اونوق ۲۰ سالگی بره ختنه کنه اصن روش میشه 

اخر که مجبوره 

ب شوهرت اینا رو بگو 

بگو تا حالیش نیس تمامش کنیم

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونا اخلاق پسرشونو میدونن میترسنبابا میگم بداخلاقه

خب گفتم مقاله نشونش بده حتما هم خارجی باشی و ترجمه شده...اگه منطق داشته باشه میفهمه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
فکر کن مادرشوهر من میگفت برای حج واجب رفته بودن مردای گنده گنده و پیییر ختنه نشده بودنمیگفت توی بیما ...

😂😂وای 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
این همه میرن لیزرحالا پسر تو هم میره برا اون کارتلاش ات رو بکن ولی هرگز سرخود اینکارو نکن

پس دیگه اینقد فکر پسرمو نکنم؟ فقط میترسم اون موقع پسرم منو هم یه بی‌شعور بدونه بگه مامانم عقل نداشته! درحالی که بخدا دارم واس اینکار با پدرش میجنگم اما رازی نمیشه

بقیه همه میگن ختنه کن حتی خانوادش! همسرم مخالفههمسرم اخلاقش خوب نیس

به بقیه ربطی نداره که چی بگن 

این زندگی شماست ، نه بقیه 

اگر امروز سر این موضوع راه دخالت رو باز کنی ، همسرت هم دو روز دیگه سر مسائل دیگه اجازه ی دخالت بیشتری میده 

با منطق و آروم ، بدون بحث باهم حرف بزنید . تحقیق کنید . دیگران رو دخالت ندین و در نهایت با پزشک و مشاور صحبت کنید 

بازم خودت همسرت رو بهتر میشناسی و میتونی بهترین تصمیم رو بگیری 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اتفاقا امروز در به در دنبال تاپیک های مربوط به سنجش بودم ممکنه درخواست دوستی بدم قبول کنید راهنمایی ...

هر سال سوال ها تغییر میکنه چیز ثابتی نیست.

ولی کلا بتونه خودش معرفی کنه خانواده ش رو بگه

۱ تا بشماره برعکس ۱۰ تا ۱

یه سری کلمات میگن و بچه تکراز کنه مثلا صابون. چراغ و...

از وسایل مختلف چه استفاده ای میشه مثلا ماشین اجاق گاز و..

فرق حیوانات مختلف چیه و....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
منطق؟؟ کاش داشت اما نداره

خب اگر انقدر ادم بی منطقیه و اهل دعوا و... دیگه هیچ کاری نمیتونی بکنی؛ اما به نظر من از موضعت کوتاه نیا، به طور نرم و با خوش اخلاقی هی یادش بیار؛ هی در موردش توی فواصل مختلف صحبت کن. انقدررو مخش کار کن تا راضی شه..

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
سنجشنه ولی نطام بله خانم

خیر عزیزم

بررسی نمیشه

الان شما میخوای بگی داداشم رفته شوهرم رفته پسر فلان کسمون رفته و... بررسی شده

برای استخدام نظامی این مورد بررسی نمیشه مگر کسی که خودش تو فرم ذکر کنه فلان مشکلو دارم و...

مثل سایر بیماری ها