2777
2789
عنوان

شوهرم رازی نمیشه پسرمو خنته کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 123 پست
گوش بچرو از ۶ماهگی به بعد سوراخ میکنن قبل اون نمیشه

واقعااااا اخه چراااا

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نگرفتی اگر‌ همسر من بچه رو ببره ختنه کنه یا گوششو سوراخ کنه ‌. بدون هماهنگی با من ، سرخود ، اونم با ...

اگر همینقدر مث شوهر تسی بی منطق باشی شوهرت حق داره ازت پنهان کنه 

حالا تو برو اتیش سوزی راه بنداز

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگرفتی اگر‌ همسر من بچه رو ببره ختنه کنه یا گوششو سوراخ کنه ‌. بدون هماهنگی با من ، سرخود ، اونم با ...

خب باباجان بچه داره بزرگ میشه دوماه دیگه عذاب میکشه بالاخره باید یا باباهه راضی بشه یا مادره کارخودشو بکنه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مثلا چکار میخواد کنه؟! یه مدت داد و دعوا بعدش دیگه تموم میشه

خانوادش اخلاق پسرشو میدونن میترس دعوا بندازه کاری نمیکنن من تنهایی چجوربرم بعدش زندگیو زهرمارم میکنه خانواده‌ای هم ندارم پشتم باشن

اسی بگو بزرگ بشه بدبخت روش نمیشه بره ختنه فک کن یه مرد بیست سی ساله بگه بریم ختنم کنید اصن روش نمیشه ...

فکر کن مادرشوهر من میگفت برای حج واجب رفته بودن مردای گنده گنده و پیییر ختنه نشده بودن

میگفت توی بیمارستان ۲و۳تا پیرمزد بودن و لباس عمل پوشیده بودن برن ختنه بشن😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
زیادی بهش رو دادی گلم من ۳۵روز دیگه بچن بدنیامیاد ازاللن گوشوارشو خریدم تا جشن دهمش گوششو سوراخ کنم ...

نه عزیزم شما گیر شوهر خوبی افتادی همچین فکر میکنی تازه من خانواده‌ای هم ندارم پشتم باشن

من دخترم ۱۴ سالشه گوش سوراخ نیست یکبارم باباش نگفت چرا گوشواره نداره اصلا صحبتی نشد در موردش. ولی اگ ...

سوراخ کردنکوش واجب میست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
منم گفتم خودم پسر ندارمولی چندین نفر گفتن.شاید بستگی ب اون شخصی ک سنجش رو انجام میده دارهنمیدونم. ول ...

اصلااا هیچ جا همچین چیزی پرسیده نمیشه

چرت گفتن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
فکر کن مادرشوهر من میگفت برای حج واجب رفته بودن مردای گنده گنده و پیییر ختنه نشده بودنمیگفت توی بیما ...

ای وای چقدر زشت .واقعا هرچی که خدا گفته خوبی ما خواسته. تازه الان غربی ها هم پی بردن ختنه کردن چقدر فواید داره اوناهم دارن ختنه میکنن.

خانوادش اخلاق پسرشو میدونن میترس دعوا بندازه کاری نمیکنن من تنهایی چجوربرم بعدش زندگیو زهرمارم میکنه ...

دیوونه ای؟؟معلومه که بدون اجازه شوهرت همیچن کاری رو نکن 

اگر تو مادرشی اونم پدرشع هر تصمیمی میگیرید برا بچه باید با مشورت و رضایت هر دوتون باشه

اگر همینقدر مث شوهر تسی بی منطق باشی شوهرت حق داره ازت پنهان کنه حالا تو برو اتیش سوزی راه بنداز

بی منطق و بامنطق 

دیگران حق دخالت ندارن 

همسرمم مثل خودمه . نه پنهانکاری داره و نه به دیگران حق دخالت میده 🙂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه عزیزم من خودم مجری سنجش بود اصلا این مساله اینقدر شخصی هست که به نظر فردی که سنجش میکنه ربط نداره ...

اتفاقا امروز در به در دنبال تاپیک های مربوط به سنجش بودم ممکنه درخواست دوستی بدم قبول کنید راهنمایی کنید چی میپرسن؟از جهت چیزهایی که باید من بهش یاد بدم.نه مهارتی ها.مثلا میگن آدرس و شعر و..لیست اونا رو میخواستم.اگر ممکنه درخواست بدم شلوغ نشه تاپیک اسی.اگر نه هم زحمت میکشید همینجا بگید؟ممنون.