2777
2789

من کباب خیلی دوست دارم شدید وقتی میرم مهمونی کباب باشه دلم میخواد زیاد بخورم چیکار کنم کم بخورم کلا چون شیر میدم زیاد گشنع میشه زیاد میخورم چیکار کنم کم بخورم خیلی ناراحتم نمیتونم ازشکمم بگذرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشگل منم هس

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

نوش جونت هرچقدر میلت میکشه بخور غذا رو برا خوردن میزارن سر سفره دیگه

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

قبل رفتن مهمونی ی ته بندی بکن خونه خودتون

ولی درکل مهمونی میری که بخوری دیگه

اینارو برای شما تدارک دیدن

اصلا به کلاسش فکر نکن :)

خب ی خانوم شیرده تند تند گرسنش میشه طبیعتا و میل بیشتری داره.

یاد جاریم افتادم دوران شیردهیش به شدت لاغربود

به شدددت،اما سرسفره هم ازهمه بیشترمیخورد

من بهش حسودی میکردم😅

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

درست کردن که بخورین .

بدم میاد مهمان افاده ای مهمان باید ته سفره رو بیاره که میزبان اخرشب بافکروخیال شکم اون نخوابه😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫