انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آرش باید میومد و توضیح میداد که مقصر نیست ولی اونم هیچ کاری نکرد و راحت طلاق داد، اصلا بنظرم عاشق کیمیا نبود، اگه بود این همه پنهانکاری چی بود؟ حالا نگین هیچی نمیگفت، خب وقتی پدرش زنگ میزد چرا میگفت کارگر کارخونه اس،خودشم نگران زندگیش نبود و تاوان اشتباهاتشو داد، آزاده هم امانت سلما بوده و قطعا حق با کیمیا بود، چرا دزدیدش؟ بخاطر آرای مشفق خانواده کیمیا از هم پاشید، و کیمیا خیلی عاقل بود که دیگه تو زندگی نموند که بهش اعتماد نداشت و نشخوار ذهنی داشت.تو این سایت دیگه همه اکثرا با خیانت آشنا هستن، وقتی دیوار اعتماد بریزه دیگه آباد کردنش سخته، اشتباه آرش همون ازدواج اولش بود که نگفت
دقیقا من به کیمیا حق میدم امشب تادلم خواست به ارش و پدرش فحش دادم
کیمیا از اول خوب بود چشم و گوشش رو باز کنه .ارش مشخص بود عقایدش ب کیمیا نمیخوره ..
انقد هول بود نزاشت باباش برگرده .
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..