2777
2789
ننه پیمان که فضول محله پیمان هم که تاقبل انقلاب یاتوکوچه بود یا توخونه اون دخترخاله هم زندگی خراب کن

فضول محل رو خوب اومدی😂😂😂

انگار پشت در نشسته بود تا خبری میشد پیداش، میشد

خانه شماره 12 میدان گریمولد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راس مبگی نیس من خیلی بچه ام

😂😂😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

چاکریم 🤍تو از سعید سواستفاده کردی حق الناس گردنتهنصف نصف باهاش حساب کن😂🤣

فیدااات .....من دینم بهش ادا کردم دوستام در جریانن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

چرا داری فشار میخوریتقصیر آرش بود بهش اون همه دروغ گفت اتفاقا کیمیا خوب کاری کرد

دقیقا من به کیمیا حق میدم امشب تادلم خواست به ارش و پدرش فحش دادم

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

ننه پیمان که فضول محله پیمان هم که تاقبل انقلاب یاتوکوچه بود یا توخونه اون دخترخاله هم زندگی خراب کن

دقیقا تندیس فضول ترین همسایه تعلق میگیره به اون

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
اینا که دارن طرفداری آرش را میکنن هم بیشترشون مثل دوران نوجوانی شما بودن.

نه واقعا

من هنوزم حق رو میدم به ارش

کیمیا فضول باشی زندگی بکن نبود

همش با دوستاش بود

خانه شماره 12 میدان گریمولد

مقصر اصلی مهریییییی، سری اول که کیمیا گفت میخوام طلاق بگیرم ، انگار دنیا رو دادن به مهری ، می‌گفت آره منم از اول گفتم این پسره به دردت نمیخوره😐😐 لعنتی بذار زندگیشونو بکنن