2777
2789
عنوان

یهو دلم گرفت یاد چهار ماه پیش افتادم که تو اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 116 پست
بچه ام عمل داشت من تتها پشت در اتاق عمل بودم.همسرم امضای رضایت عملو داده بود رفته بود سرکار....منم ز ...

خوب کردی به روش اوردی

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

همش تقصیر خانواده هاشونه‌... یعنی چی کاری ندارن؟؟؟ اولا پدر بچه باید امضا بده دوما اون بچه مال هر دو ...

بعضی مردا فقط تو طرز تهیه بچه سهیمن ....

خودش ادمی بود ک خانمشو تنها میفرستاد برا زایمان هاش

البته مطمعن نیستم خودشون میگفتن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غصه نخور .از من ک شرایط حساسی میگذرونم و چن روز بستری بود و هر لحظه ممکنه برم اتاق عمل بعد ۳ روزاومد ...

ای بابا😔

واای بگو که طلاق گرفته؟؟؟

آره ۳ ساله. مرده حتی نکرد فقط به خاطر اینکه خودش رو خوب نشون بده بگه میخوام بچه هام رو بعد از طلاق ببینم. جدا از اینکه چقدر سر طلاق اذیت دوستم کرد

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
چقد نظرات تلخ بود دلم گرفت چرا انقدر زن بدبخته؟همه سختی های بچه رو میکشهاخرشم اختیارشو‌ندارع

دقیقا من الان تو همین شرایطم .نشستم و چشمام پر اشک .چرا همه دردسر و استرس برا من باشه آقا خیالش هم نیست میبینه شرایط منو ولی دنبال راه فرار برگرده شهر دیگه 

خوب کردی به روش اوردی

عزیزم آدم باید بگه.....اینکه بریزی تو خودت بده.....این کارهمسرم فقط از روی ندونم کاری بوده و عمدی نبوده.چون اون هم مثل من استرس عمل را داشت و فکرمیکرد عمل دیرتر انجام میشه.اما خوب ایتو بدون مردها گاهی واقعا عین بچه نمیفهمن باید چکارکنند‌.یا شماباید بگی بهش یایکی مثل مادرش یاخواهرش

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم لباس بچه منم پرستار تنش کرد .من مادر ندارم .خیلی سخته💔

خدا رحمت کنه مادرت رو 

مادر من زنده هست اما عمل قلب انجام داده بود و حالش خیلی بد بود به اون روزها فکر میکنم می خوام منفجر بشم 😭😭😭

❤❤❤
اسی کاملا درکت میکنم میدونی ما بعد زایمان و اون فشار روحی و جسمی که بهمون وارد میشع انتظار بیشتری از ...

بچه که گریه میکرد خواهرم پیشم بود میومد سرم داد میزد میگفت نذار گریه کنه بچه کولیک داشت نفهم بود هر چی میفتم نمیفهمید غرورمو میشکوند

یه هفته مونده بود به زایمانم شوهرم با مادرش رفتن مسافرت دردم گرفت زنگ زدم گفت فردا میرسیم نرو تا خود ...

واقعا چطور ناراحت نشدی ؟

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
یه هفته مونده بود به زایمانم شوهرم با مادرش رفتن مسافرت دردم گرفت زنگ زدم گفت فردا میرسیم نرو تا خود ...

ای خدا چقدر بی فکر بوده درست میگی گلم

حالا منم رفتم زایمان هیچ کس نبود بچه رو تحویل بگیره لباس تنش کننبی کسی خیلی سخته مادرم که مریض شد ما ...

عزیزم😔

بچه که گریه میکرد خواهرم پیشم بود میومد سرم داد میزد میگفت نذار گریه کنه بچه کولیک داشت نفهم بود هر ...

شوهرت سرت داد میزد ؟ 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟!