2777
2789
عنوان

میخوام‌نماز بخونم ولی چند نفر هی مسخرم میکنن😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلا مثل تو بودم 

یواشکی نماز میخوندم

ولی الان عادت کردم هر جا که باشم نماز میخونم 

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
چرا میخونم فک کنم ب نوشتم چند ماهه شروع کردم انشالله هیچوقت ترک نمیکنم

😍😍😍

عالیه

انشاالله عاقبت بخیر بشید💚

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜

رو عقایدت بمون  ..سعی کن وقتی مسخره می‌کنن با خنده ردش کنی بره .جوری رفتار کن که حرفاشون برات مهم نیست ..نقطه ضعف دستشون نده ..بعد ی مدت تموم میشه مسخره کردنشون‌ ..منم دعا کن لطفا ...

من قبلا باحجاب نبودم،ولی حتما نماز می خوندم...تعجب می کردن یا عجیب بود براشون.ولی نماز عین ارامشه

اره‌واقعا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

منم ی مدتها میخونم واتفاقن بودن کسایی اطرافم ک مورد تمسخر قرارم دادن ولی برام مهم نیست بخون برا آخرت ...

دقیقا همش به اخرت فکر‌میکنم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺