2777
2789
عنوان

جاریم از رابطه اش با شوهرمش میگه یعنی برا سوزوندن من میگه یا چی مثلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 98 پست

روزی۳بار مگه شوهرش کار نداره؟ بیکاره نشسته تو خونه روزی ۳بار رابطه داشته باشه؟😂 خودت فکرش کن با عقل جور در میاد؟ حرف مفت میزنه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سادیسم داره

بی حیا و بی تربیته، چه معنی میده آدم از روابط خصوصیش پیش بقیه بگه

من خیلی بدم میاد کسی از اینجور موارد یا از مشکلات زندگیش پیشم حرف بزنه!

این دفعه اگر صحبت کرد در مورد این موضوع،  جوری جوابشو بده که دیگه این کارشو تکرار نکنه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

گوه میخوره روزی ۳ بار خرم باشه از پا درمیاد

روزی 5بار هم هست انسان هستند نه خر   

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
عادتشه مثلا میدونست خواهر شوهرم مشکل داره با شوهرش جلوش میگفت اره هر روز شوهرم منو بغل میکنه میگه هی ...

مریشه زنک کم عقل . به حال خودش رهاش کن ولی باز اذیتت کرد بزن تو برجکش که دیگه ساکت شه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیزم چن وقته ازدواج کردی

3 سال و نیم. از اولش شوهرم همینطور بود هر روز رابطه میخواست اما میخواست خودش ارضا بشه فقط. وقتی من ازش میخوام گله و شکایت میکنم دیگه تا چند روز نمیاد سمتم 

نه عادتشه فقط میخواد خودش ارضا بشه به من اهمیت نمیده

چ اخلاق بدی

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

لعنت ب هرچی جاریه کرمو هست خدا لعنتشون کنه تاپیک منم راجب‌جاریه توروخدا بیاین راهنماییم‌کنید

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
عادتشه مثلا میدونست خواهر شوهرم مشکل داره با شوهرش جلوش میگفت اره هر روز شوهرم منو بغل میکنه میگه هی ...

جز آدمایی هست که غم دیگران مایه ی خوشحالیش هست چون از خودش چیزی نداره...

خب طبیعی است سه بار رابطه در شبانه روز کع

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
حس میکنی دست میزاره دو نقطه ضعفت و اینجور میگه ک تورو بسوزونه ؟؟؟؟؟

اره یه همچین حسی اوایل خیلی میگفت منم میگم خیلی هم عالی با پوز خند محل نمیذاشتم دید واکنش نمیدم کمتر میگه اما ب خواهر شوهرم خیلی میگه