2777
2789
عنوان

جاریم از رابطه اش با شوهرمش میگه یعنی برا سوزوندن من میگه یا چی مثلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی ها کلا عادت شونه س.ک.س رو پز میدن انگار شوهر های بقیه ببخشید مرد نیستن

اره

ولی برای ایشون

چون مشکل زناشوییش همینه

قشنگ مشخصه شوهرش پیش برادرش درد و دل کرده حرفی زده

اونم به زنش گفته

آخه نمیدونستیم دیگه رابطه هم پز دادن داره🤣توهم برای خودت چیزمیز بخر بگو شوهرم میخره‌‌.یا گل آپارتمانی بخر بگو شوهرم گرفته برام..یه جور دیگه نشون بده بهش برای شوهرت وجود خودت مهم تره...یا وقتی اون داره پز میده خودتو مشغول گوشی کن بگو شوهرم هی پیامای عاشقونه میده ببخشید اگه جوابشو ندم ناراحت میشه و هی ریزریز بخند😊

خدایا شکرت🌹🌹🌹

چقدر بی‌حیا که این چیزا رو تعریف میکنه. البته بنظر من شما هم مقصری که بهش رو میدی تعریف کنه. دیگه الان در مرحله ای هستی که بهش بگو این یه چیز عادیه مرد وقتی سک . س بخواد رفتار طبیعیش همینه. 

جاریت چون احساس کمبود داره و شوهرش زیاد بهش توجه نمیکنه اینطوری تخلیه روانی میکنه خودشو باور نکن. 

درمورد رابطه ت با شوهرت از هنر زنانه ت استفاده کن. تو رابطه نزدیک گاهی پیش قدم شو و بذار بهش خوش بگذره و بیشتر بیاد سمتت. هرگز از حرفهای جاریت پیش شوهرت نگوووو

[QUOTE=362134694]28 سالمه جاریم 45 سالشه[/QUOزن گنده روش میشه از خصوصی ترین روابطش حرف میزنه ...اگه دفعه دیگه جلوت حرفی زد رک بگو‌من خجالت میکشم به جای شما خواهشاً جلوی من این صحبتا نکنید