2777
2789
فامیل ما ازدواج کرد جدا شد با یه بچه بدبخت یه چیزای بهتره تابو بمونه

دلیل طلاق چیبود

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اینکه یسری مردا با دوتا بچه میرن خواستگاری دختر مجرد حقشه خانواده دختره با لگر بیرونش کنناگر سنشون ب ...

نه وقتی بچه داشته باشن خیلی سخت میشه جریان 

برای خودشون اصلا مشکل میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسادت چرا؟یعنی دخترای مجرد و پسرای مجرد حسودی کنن؟درسته خیلیا خوشبختن اینطوری

دیدم با چشم خودم ..طرف مطلقه بود و پسره مجرد رفته بود خواستگاریش یعنی فامیلا پسرع زمین زمان بستن که نگیرتش 

از حسادت میخواستن بمیرن ...خلاصه پسره گرفتش🤣😂😂😂

الانم دوتا بچه دارن ..زنشو خیلی دوس داره

قشنگ ترند شده کجا تابو هست ؟اللن بیشتر مطلقه ها شانس ازدواج دارن تا دوشیزه های مجرد

توی نی نی سایت بله 

من خانواده خودمون رو میگم

بگی مردی رو دوست دارم مطلقه ست مثل فحشه براشون خاستگار مطلقه محاله راه بدن حتی اگر پولدارترین باشه

پسراشونم نمیزارن سمت خانم مطلقه برن 

اگه بجه نداشته باشه و هم سن باشن جه ایرادی داره؟؟خانواده ها خب مخالفن طرز فکرشون قدیمیه دیگه مطلقه بودن واسه آدمای جند دهه پیش هنوز عجیب غریبه و از طرفی ام پسرشون مجرده طرز فکرشون اینه ک باید با دختر باکره ازدواج کنند😕😕😕نمیدونم فازشون جیه.یکی از اشناهای ما ی پسر مجرد رفت خاستگاری ی خانمی ک از دوسه سال بزرگتر بود و ی دختر ۱۰ساله داشت.خب این ازدواج اشتباهه دیگه دوماه بعد طلاق گرفتن

بچه هم داری از شوهرسابقت

آره دارم دست شوهر سابقمه ..ده سال هم از ازدواجم میگذره هر روزم عاشقتر از قبل 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
توی نی نی سایت بله من خانواده خودمون رو میگمبگی مردی رو دوست دارم مطلقه ست مثل فحشه براشون خاستگار م ...

اطراف ما هم هست خیلی م عزیز و خوشبخت میشن 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

شرایطشون متفاوته هر کدوم از طرفین که سابقه شکست دارن تو زندگی قبلی ممکنه تجربیات و تروما های زندگی قبلی وصل کنن به زندگی جدید...ممکنه ذهنش هنوز درگیر همسر قبلی که با چک کردنش تو فضای مجازی خودشو نشون بده و همسر جدید و حساس کنه...اگه بچه ایی از ازدواج قبلی هست همسر جدید باید بپذیره که یک رشته همیشه متصل به زندگی قبلی وجود داره که اتفاقا پذیرش همیشه اسون نیس...خیلی از خانما و اقایون مجرد بدون درک شرایط وارد این ازدواج میشن و زندگی به خودشون و طرف مقابل تلخ میکنن برای همین تو این ازدواج ها بیشتر باید با عقل جلو رفت و شرایط و سنجید...

خانواده ما تابو هست چون زنا میدونیم ازدواج با زن مطلقه رو. مرد مطلقه جز به دلیل خیانت زنش هم زناکار ...

متوجه نشدم 

یعنی فرد مطلقه فقط میتونه با مطلقه ازدواج کنه؟

وگرنه زناست؟

دلیل طلاق چیبود

خانوم چندتا دهتر بزرگ داشت

اول توافق کرده بودن دخترا جای جدا زندگی کنن 

بعد چندسال خانومه زد زیرش گفت باید دخترامم بیان تو یک خونه زندگی کنیم 

این شد که طلاق گرفتن

ناتینگ برای گفتن