چشم_درشته مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9269 عنوان کسی منو برا داداشش میخواد یا ن خوشگلما | مشاهده متن کامل بحث + 3611 بازدید | 281 پست 😂💔ترجیحا داداشش پژو پارس داشت باشه اخلاقشم با همه بد باشه فقط من ملکش باشم 😂از سینگلی زده به سرممممممممممم خدایا چند ساله دیگه قراره سینگل بمونم؟؟ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ دیروز | 22:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9269 خوشبحالت من تاحالا دیتم نرفتم قیافه استیل همه چیزمم عالیه همه میگن خیلییی جذابی خیلی شیرین و کیوتی ا ... میبنی راست گفتن همه ی خوشگلا سینگلن میبینی سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
aytak7 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 238 😂😂😂خواهرم تخریب شخصیتیه دیگه ای نبود به کار بببری😂😂😂مردم یبار دیگه بزار منم ببینمت
بانوزلیخا55 عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 5129 میبنی راست گفتن همه ی خوشگلا سینگلن میبینی بززز اون عکستو جیش تو این زندگی😒
آلما00 عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 8603 عاقا منم تو مایه های اسیم خوشگلم خوش صدا خوش هیکل اصن اوفففاخلاق ماهیک ماه دیگم امتحانات دیهماه ایند ... 🤣هست درست تموم شد ندا بده
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9269 اسی برای منم پیداکن😂😅 از تنهایی داره حالم بهم میخوره ههعی عییی من میگم نره تو میگی بدوشششششش سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5964 نو ادیت نو فیلترررررر من خیلی نچرالو باکالاسم😂😂😂(الکی مثلا) چه قدر ناز آخه 🥲🥹 اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. 💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔
bahare83 عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 84 نو ادیت نو فیلترررررر من خیلی نچرالو باکالاسم😂😂😂(الکی مثلا) کیوتییی😍
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9269 کجایی هستی بچه شهرستانم😁😂 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
بانوزلیخا55 عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 5129 نو ادیت نو فیلترررررر من خیلی نچرالو باکالاسم😂😂😂(الکی مثلا) کوشولوویی😍 جیش تو این زندگی😒
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9269 کیوتییی😍 فداتشم ن به کیوتیه شمااا سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
آلما00 عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 8603 اسی برای منم پیداکن😂😅 از تنهایی داره حالم بهم میخوره هنوز بزار خود اسی سرسامسرسامون بگیره 😁
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9269 کوشولوویی😍 به خدا21سالمه😂😭😭😭😭💔 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡