2777
2789
عنوان

کسی منو برا داداشش میخواد یا ن خوشگلما

| مشاهده متن کامل بحث + 3297 بازدید | 279 پست
ههه چی بگم منو داداشمم اصلا میونمون خوب نیست همش دعوا میکنیم

اکثرا همینطورن

البته من برادر ندارم ولی دوستام اینطوریه رابطشون

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

بلانسبت عزیزم 😍اتفاقا همین ورزش انرژیت رو خالی میکنهولی بنظرم دنبال چیزی که علاقه داری برو، چون موف ...

بهش میگم ان شاءالله. قبول کنه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟؟؟

اره بزار بهت بگم کددم عکسش الان میفرستم

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

اره بزار بهت بگم کددم عکسش الان میفرستم

بباشه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ان شاءالله. بهترین دختر دنیا نصیبش بشه سفید بخت بشه❤❤❤

ممنونم عزیزدلم . امیدوارم بهترین بخت و اقبال نصیبت بشه همون‌جوری که برای بقیه خیر میخوای برات بهترین ها رقم بخوره 😍

خیلی وایب خوبی ازت گرفتم ماشاالله خیلی پر انرژی و زیبا هستی 😍

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ممنونم عزیزدلم . امیدوارم بهترین بخت و اقبال نصیبت بشه همون‌جوری که برای بقیه خیر میخوای برات بهترین ...

فداتشم ان شاءالله  برای همه ی دخترای سایتتتتت😍😍😍ممنون فداتشم 

فداتشم ان شاءالله برای همه ی دخترای سایتتتتت😍😍😍ممنون فداتشم

ان شا الللههههه😍قربونت عزیزممم💖

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
بباشه

این 

ی سلفی بود خیلی بیشتر شبیش بود ولی نتونستم پیداش کنم

قبل عملش بود اون

من تجربش کردم:)

منم++

💔قلبم ترک ترک شد از حرفات قهرم باهات دو سال ارزشششو داشت دختر دسته گلی مث منو نخوای😂😔اصلا طرف حسا ...

😅😅😅داداشم با هیچ جنس مخالفی جز خانوادش حرف نمیزنه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور