2777
2789
عنوان

بیایین چرتو پرت بگیمم حوصلممم بحث ازادددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 198 پست
بچه ها عکس اکسمو بذارم نظر بدین یکم ارومم کنید بدشوبگین🤣🤣🤣

بذار زود

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣 فضوله اخه . خیلییییی فضوله . جوری رفتار میکنه انگار صاحب اختیار من و خونه ی منه

واسه من خواهرشوهرم چندسال ازدواج کردیم خداشاهدیکباررفتم خونشون درکل ولی اون راه به راه میاد این هفته قراربودبیاد برادرمم یهوکاری براش پیش اومد توشهرمون واومدخونمون به شوهرم گفتم بهش بگواین هفته جورنمیشه بیاد وانشالله هفته اینده بیان خونمون یه جوری سردرفتارکرد اصلا خجالت زده شدم

گاهی انسانم آرزوست
ولی یه مزیتی داره اگه شوهرکنی دیگه عادت کردی ولی من مجردیم خونواده ام خیلی مهربون بودن باهام الان شو ...

من به حرف بابام گوش نمیدم و فقط ازش فراریم

مهربونه ها فقط بد اخلاقه ینی نه دست بزن نه هیچی فقططط بد اخلاقیش.....

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
دمت گرم خوشم اومد حالا من اصلا نمیتونم تلفن وقطع کنم روشون

منم بار اولم بود . من کلا رو نمیدم ب کسی . اینم اوایل یکم بهش رو دادم پررو شد 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
انقدر چاقه نمیتونه 😂بقیش هم نمیشه گف😑😕

پشمام😑😐🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اونروز اومده آشغالی حموم نگاه کرده انقدر حرصم گرفتا . به شوهرم گفتم گفت غلط کرد اصلا رفت تو حموم . گ ...

ولی شوهرت نباید به مادرش بی احترامی کنه

😑 رژیم نمیره خاکبرسر 95کیلوئه

هییی قدش چنده

من به حرف بابام گوش نمیدم و فقط ازش فراریممهربونه ها فقط بد اخلاقه ینی نه دست بزن نه هیچی فقططط بد ا ...

سعی کن قلق اشوبدست بیاری منم شوهرم مدلش اینجوریه 

گاهی انسانم آرزوست
172

براهمونه چاق نشون میده اخه وزن ۹۵ برا مردا زیاد نیست