2777
2789
عنوان

بیایین چرتو پرت بگیمم حوصلممم بحث ازادددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 198 پست
چاق هس😂😂خو سیر نمیشه چکارش کنم میگم کم بخور ناراحت میشه

😂😂😂بهش بگو اگ زیاد بخوری شب خبری نیست😔😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقااا باید جو بدی خودتومظلوم نشون بدی🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
حالا من شوهرم اخلاقش بد دوست نداره گندبزنم اگه هم ببینه تیکه میندازه

نه شوهر من کار نداره با این چیزا 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
حالا من شوهرم اخلاقش بد دوست نداره گندبزنم اگه هم ببینه تیکه میندازه

بابای من:

هییی هم منو پیر کرد هم مامانمووو🥲

تازه بخاطرش حرصمو سر مادرشوهرم خالی کردم .عوضی بمن میگه نصاب میاد خونتو مرتب کن انگار من خرفت شدم ب ...

دمت گرم خوشم اومد حالا من اصلا نمیتونم تلفن وقطع کنم روشون

گاهی انسانم آرزوست
😂😂😂😂خوبش کردی پرو رو

🤣🤣🤣 فضوله اخه . خیلییییی فضوله . جوری رفتار میکنه انگار صاحب اختیار من و خونه ی منه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
پس پیش به سوی ازار و اذیت🤣🤣🤣

🤣🤣اره بزن تو تلگرام آیبمبر میاره برات 

دوتا ریات هس از هر دوسه تاش باهم استفاده کن باحاله

بچه ها عکس اکسمو بذارم نظر بدین یکم ارومم کنید بدشوبگین🤣🤣🤣

باش

🤣🤣🤣 فضوله اخه . خیلییییی فضوله . جوری رفتار میکنه انگار صاحب اختیار من و خونه ی منه

گو خورده

بابای من:هییی هم منو پیر کرد هم مامانمووو🥲

ولی یه مزیتی داره اگه شوهرکنی دیگه عادت کردی ولی من مجردیم خونواده ام خیلی مهربون بودن باهام الان شوهرم بداخلاق خیلی غصه میخورم 

گاهی انسانم آرزوست
گو خورده

اونروز اومده آشغالی حموم نگاه کرده انقدر حرصم گرفتا . به شوهرم گفتم گفت غلط کرد اصلا رفت تو حموم . گفت تو چرا اجازه دادی بره تو حموم ک بخاد نگاه کنه