2777
2789
عنوان

تا چه حد با شوهر تون راه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکش میکنم ولی فدا کاری بی مورد ندارم مثلا تو اون لحظه میگم باشه الان شرایط اش نداری اشکال نداره ولی مثلا دو ماه دیگه باید انجام بدی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
دیدی یکی نقطه ضعف طرف دستش میاد طرفو زجر میدهمن میدونه خونه بابا مامان راهم نمیدن میگه بزار اذیتش کن ...

بهتره یک بار پلیس ودر جریان بذاری آدم بشه بیرونت کرد زنگ بزن بگو جاندارم میترسم توخیابون باردارم من وبیرون کرده ببین چجوری آدم شه

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

خونه بابا مامان راهت ندنپول نداشته باشی کجا میری؟؟

چرا پدر مادرت راهت نمیدن ؟

به نظر برو محکم بشین . مهریه اجرا بزار  . وقتی از خونه  بیرونت میکنه زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کن برای خودت مدرک جور کن . بعد تقاضای  نفقه کن. برو نترس خدا کمکت میکنه. خدا از آدم های ظلم پذیر خوشش نمیاد . مثل حضرت محمد که از مکه به مدینه از دست کفار کوچ کرد  تو هم کوچ کن برو خونه پدرت خدا بهت کمک میکنه . طلاق بگیر و از کمیته امداد هم تقاضای کمک کن

این نیز بگذرد .....
چرا پدر مادرت راهت نمیدن ؟به نظر برو محکم بشین . مهریه اجرا بزار . وقتی از خونه بیرونت میکنه زنگ ب ...

مهریه ندارم یعنی کمه مبلغش

پلیس میترسم بیارم

یکبار بهزیستی معرفی کردم خودمو اورژانس اجتماعی که جا بهم بدن

تا جایی که تونست منو کتک زد