2777
2789
علمی که اثبات بشه و درست باشه خیلی هم خوبه. مذهب و دین با علم هیچ مشکلی نداره بلکه تشویق هم میکنه

بله کاش اینهمه گارد نگیرن همش میگن کتاب علمی بخونین کاش یبار در مورد علم و هوش حضرت علی تحقیق میکردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل از حضرت آدم موجوداتی روی زمین زندگی میکردن که خیلی شبیه به انسان بودن چندین سال قبل از اومدن حضر ...

بله همبن انسانهای ما قبل تاریخ

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
یعنی واقعن واقعنی فکر می‌کنید هابیل و قابیل وجود داشتن؟یا مثلا آدم و حوا تو بهشت بودن؟اینا همه قصه ا ...

دلیل این قصه های چیه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
پس شما لطف کن من بعد مریض شدی برو امامزاده دخیل ببند پیش دکتر نرو علمش ناقصه

عزیزم ولی اخرش اگه خدا نخواد اون دکتر واقعا هیچکاری نمیتونه بکنه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بیخیال من نمیتونم کسی که این همه سال قانع نشده رو قانع کنم . بعد میگید چرا بما میگن جهان سوم

خب عزیزم سلام مجدد

من کلی از دیشب تحقیق کردم و فهمیدم چقدر از نظر علمی نیازمند بروزرسانی اطلاعاتم

شما هم همینطوری حتما برو و اطلاعاتت رو بروز کن

در رابطه با نظریه ی داروین

اول اینکه هر نظریه ای که در علم مطرح میشه توسط یه عده با دلایل علمی پذیرفته میشه و توسط یه عده ی دیگه بادلایل علمی رد میشه تا زمانی که به یک نظریه ی ثابت و نزدیک به یقین برسن

نظریه ی داروین از همون دسته نظریات جنجالی هس که هنوز مخالفان زیادی داره حالا چند مورد از مسائلی که باعث شده یه عده از دانشمندان این نظریه رو نپذیرن 

نظريه تكامل (Evolution) روى‏كردهاى گوناگونى را در ميان زيست شناسان (Biologists)، فيلسوفان علم (Philosophers of Scicnce) و عالمان دينى (Religious sclolars)برانگيخته است. اين نظريه از بدو پيدايش تاكنون مراحل متعددى را پشت سر گذاشته و همواره مورد نقد و اصلاحاتى واقع شده كه اهم آنها عبارتند از: (1) لاماركيسم (2) نئولاماركيسم (3) داروينيسم (4) نئوداروينيسم  (5) موتاسيونيسم.

2.        الف) از منظر زيست شناختى ؛ (Biologic) : اشكالات متعددى بر نظريه تكامل وارد ساخته‏اند، از جمله آنكه با تمام تلاش‏هايى كه داروين در جمع‏آورى شواهد بر نظريه خويش به عمل آورده، از تفاوت‏هاى عمده واساسى بين انسان و اجداد حيوانى مورد ادعاى وى (ميمون) غافل بوده است. و برخى از اين تفاوت‏ها كه «والاس» (Wallace) به آنها اشاره كرده عبارتند از:

3.    (1) فاصله عميق ميان مغز و قواى دماغى انسان و ميمون.

4.    (2) تمايز زبانى آشكار بين انسان و ميمون.

5.    (3) استعداد و توانايى آفرينش هنرى در انسان.

6.    (4) عدم تفاوت مغزى بين انسان متمدن كنونى و قبايل بدوى كه داروين آنها را حلقه فاصل بين انسان متمدن و ميمون خوانده است. (علم و دين، ايانباربور (Ian Barbour)، ترجمه بهاءالدين خرمشاهى، ص 99 - 141).

7.        همچنين «فيزيكو» (Phisico) طبيعى دان آلمانى و متخصص در تاريخ طبيعى انسان (Antropologist) مى‏گويد: «پيشرفت‏هاى محسوسى كه علم تاريخ طبيعى انسان نموده، روز به روز خويشاوندى انسان و ميمون را دورتر مى‏سازد.» (على اطلال المذهب المادى، فريد وجدى 103 - 108) .

بیخیال من نمیتونم کسی که این همه سال قانع نشده رو قانع کنم . بعد میگید چرا بما میگن جهان سوم

دانشمند و فیلسوفی به نام استیون مایر بعد از 15 سال تحقیق به این نتیجه رسیده است که بهترین توضیح برای منشا اطلاعات لازم برای ساختن اولین سلول زنده، «طراحی هوشمند» است.

این دست کارها، اکنون بخشی از یک پرونده جامع علمی درباره طراحی هوشمند در خلقت است. ایده‌ای که عده‌ای از دانشمندان و فلاسفه در سال 1993 به دور هم جمع کرد تا انقلابی علیه ایده‌ای که 150 سال بر زیست‌شناسی مسلط بود از میان بردارند.

اکنون طراحی هوشمند به ما ابزاری جدید برای تشریح علمی وقایع می‌دهد. علت هوش یک علت واقعی است و علم سالم علمی است که حقیقت را جستجو کند. برهانی که طراحی هوشمند را اثبات می‌کند بر اساس مشاهده واقعیات در لوله آزمایش است. ما اکنون ایمان داریم که امضای یک هوش برتر پای متن همه موجودات خلقت وجود دارد. ما نشانه‌های آن را می‌بینیم.

در مورد تکامل داروین ما با چیزی بیش از یک تئوری علمی ساده روبرو هستیم. درواقع یک داستان افسانه‌وار خلقت است که از فرهنگ ما غربی‌ها می‌آید. هر فرهنگی یک داستان یا افسانه خلقت دارد که به مردم خود می‌گوید که از کجا آمده‌اند. و هر فرهنگی یک رهبر مذهبی دارد که از آن داستان خلقت حفاظت و امانتداری می‌کند. در فرهنگ ما غربی‌ها آن رهبران، مذهبی و مسیحی نیستند بلکه طبقه روشنفکر ما هستند.

بنابراین داستان داروین می‌گوید تنها چیزی که حقیقت دارد طبیعت است و چیزی ورای طبیعت نیست و طبیعت فقط از ماده تشکیل شده و در کل به آن طبیعت‌گرایی می‌گویند. و این نتیجه را می‌گیرند که پس همه خلقت را باید همین ماده شروع کرده باشد؛ یعنی ماده به کمک خدا یا هر جور نیروی هوشمند دیگری. برای همین در نهایت می‌گویند که خلقت کاملا بیهوده بوده است.

ایده «انتخاب طبیعی» در قرن 19 توسط داروین شروع شد. اما کم‌کم هر چه که از کشفیات زیست‌شناسی شروع شد به نظریات داروین هم خدشه‌های بیشتری وارد آمد. شاید داروین ادامه را توضیح دهد اما در ارائه دلیل آغاز، هیچ چیزی برای گفتن ندارد.

داروین در کتاب منشا گونه‌ها گفته بود اگر کسی بتواند نشان بدهد که ارگانیسمی وجود دارد که نتوانسته باشد با اصلاحات بیشمار مداوم جزئی و گام به گام به وجود بیاید آن‌وقت تئوری من کاملا از هم می‌پاشد. یعنی او بر روی طبیعت تدریجی تئوری‌اش تاکید خاصی می‌کند.

مایکل بیهی، بیوشیمیدان دانشگاه لی‌های: اساسا انتخاب طبیعی باید چیزی را پیدا کند که حداقل کمی کارکرد دارد و بعد کمی اصلاح می‌شود و درنسل بعدی کمی بیشتر اصلاح می‌شود و او می‌دانست که اگر قرار باشد چیزها سریع‌تر از معمول یا در یک گام بیش از حد بلند اصلاح بشوند آن وقت این گمان به وجود می‌آید که شاید چیزی غیر از انتخاب طبیعی در کار بوده است.

و بنابراین اگر تعداد شیوه‌هایی را که می‌توانید ژنوم را آرایش بدهید در نظر بگیرید تا یک انسان به‌دست بیاورید، احتمال تعداد ترکیبات ممکن آنقدر ناچیز است که محال است چنین چیزی اتفاق بی‌افتد.

در نظريه داروين مي شود به اين موضوع رسيد كه انسان از نسل گوريل يا ميمون است ولي طبق نظريه نسخ شدن انسانها، اين ميمون است كه از نسل انسانهاي نسخ شده به وجود آمده

خب من تمام نکات مهم رو اینجا ذکر کردم تقریبا

بنابر این حتی از نظر علمی هم به قول شما نظریه ی داروین یا همون نظریه ی فرگشت یا همون نظریه ی تکامل جای بحث داره و حتی بزرگ ترین دانشمندان هم دارن روش کار میکنن

شما گفتین چرا به ما میگن جهان سوم 

درسته ما نباید با تعصب و دیدگاه تعصبی به مسائل علمی نگاه کنیم پس شما هم بدون دیدگاه تعصبی نظریه ای که ممن بالا گفتم رو بخون به نظرت اینکه میمون ها از نسل انسانهای منسوخ شده باشن درست تر نیست؟!

دیگه با من حرف از علم نزن

‫پیدایش 4:‏1-‏16 PCB‬

[1] حوّا از آدم حامله شده، پسری زایید. آنگاه حوّا گفت: «به کمک خداوند مردی حاصل نمودم.» پس نام او را قائن گذاشت. [2] حوّا بار دیگر حامله شده، پسری زایید و نام او را هابیل گذاشت. هابیل به گله‌داری پرداخت و قائن به کشاورزی مشغول شد. [3] پس از مدتی، قائن هدیه‌ای از حاصلِ زمینِ خود را به حضور خداوند آورد. [4] هابیل نیز چند رأس از نخست‌زادگان گلهٔ خود را ذبح کرد و بهترین قسمت گوشت آنها را به خداوند تقدیم نمود. خداوند هابیل و هدیه‌اش را پذیرفت، [5] اما قائن و هدیه‌اش را قبول نکرد. پس قائن برآشفت و از شدت خشم سرش را به زیر افکند. [6] خداوند از قائن پرسید: «چرا خشمگین شده‌ای و سرت را به زیر افکنده‌ای؟ [7] اگر درست عمل کنی، آیا پذیرفته نمی‌شوی؟ اما اگر درست رفتار نکنی، بدان که گناه در کمین توست و می‌خواهد بر تو مسلط شود، ولی تو باید بر آن چیره شوی.» [8] روزی قائن از برادرش هابیل خواست که با او به صحرا برود. هنگامی که آنها در صحرا بودند، ناگهان قائن به برادرش حمله کرد و او را کشت. [9] آنگاه خداوند از قائن پرسید: «برادرت هابیل کجاست؟» قائن جواب داد: «از کجا بدانم؟ مگر من نگهبان برادرم هستم؟» [10] خداوند فرمود: «این چه کاری بود که کردی؟ خون برادرت از زمین نزد من فریاد برمی‌آورد. [11] اکنون ملعون هستی و از زمینی که با خون برادرت آن را رنگین کرده‌ای، طرد خواهی شد. [12] از این پس، هر چه کار کنی، دیگر زمین محصول خود را آنچنان که باید، به تو نخواهد داد، و تو در جهان آواره و پریشان خواهی بود.» [13] قائن گفت: «مجازات من سنگینتر از آن است که بتوانم تحمل کنم. [14] امروز مرا از این سرزمین و از حضور خودت می‌رانی و مرا در جهان آواره و پریشان می‌گردانی، پس هر که مرا ببیند مرا خواهد کُشت.» [15] خداوند به او گفت: «چنین نخواهد شد؛ زیرا هر که تو را بکشد، مجازاتش هفت برابر شدیدتر از مجازات تو خواهد بود.» سپس خداوند نشانی بر قائن گذاشت تا هرگاه کسی با او برخورد کند، او را نکشد. [16] آنگاه قائن از حضور خداوند بیرون رفت و در زمین نُود (یعنی «سرگردانی») در سمت شرقی عدن ساکن شد.

این داستان از دید کتاب مقدس بخش پیدایش براتون نوشتم❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

در نظريه داروين مي شود به اين موضوع رسيد كه انسان از نسل گوريل يا ميمون است ولي طبق نظريه نسخ شدن ان ...

بیخیال. این آتئیست ها یه چیزی یاد گرفتن هی تکرار میکنن فرگشت فرگشت هیچکس مثل من رو فرگشت تحقیق نکرده . درست نیست. حتی اگر درست هم باشه ولی هبچ تضادی با خدا نداره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

@پشمایحاجعبدالله    

@مازنیریکاا    

@چنگولی    

@آیناز3    

@آذر73

من کامل نظریه ی داروین رو توضیح دادم و علت رد شدنش رو هم نوشتم نظریه ی درست رو هم نوشتم دیدم شما دیشب سر این مسئله بحث کرده بودید گفتم خالی از لطف نیست این نظریات رو مطالعه کنید حتی علم هم نظریه ی داروین رو رد کرده یه عده از دانشمند ها هم خودشونو بالا تر میدونن

بیخیال. این آتئیست ها یه چیزی یاد گرفتن هی تکرار میکنن فرگشت فرگشت هیچکس مثل من رو فرگشت تحقیق نکرده ...

اگه از نظر علمی هم درست بود من اینقدر اعصابم بهم نمیریخت آخه علمم الان داره ردش میکنه😂

اگه از نظر علمی هم درست بود من اینقدر اعصابم بهم نمیریخت آخه علمم الان داره ردش میکنه😂

دقیقا😂 اینقدر بخش پیدایش کتاب مقدس ما قشنگ توضیح داده که هیچ جای سوالی نمیمونه بعد آتئیستا میان میگن نه یهو همه چی ترکید بیگ بنگ شد ذره اومد یهویی اتم شد یهویی حیوون شد یهویی انسان شد کلا با یهویی و بی دلیل سر و کار دارن😂💔