بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبل از حضرت آدم موجوداتی روی زمین زندگی میکردن که خیلی شبیه به انسان بودن چندین سال قبل از اومدن حضرت آدم که از بین رفتن.شاید بشه گفت اون ها رابطه خویشاوندی داشته باشن ولی ما اینطور نیستیم
والا من پیامبر خدا رو ول نمیکنم میمونو بچسبم حالا هرکس یه نظری داره
بیخیال من نمیتونم کسی که این همه سال قانع نشده رو قانع کنم . بعد میگید چرا بما میگن جهان سوم
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
عزیزم اینها در قرآن اومده و قرآن هم یک کلمه اش هم تحریف نشده
از کجا میدونی تحریف نشده؟
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
پس شما لطف کن من بعد مریض شدی برو امامزاده دخیل ببند پیش دکتر نرو علمش ناقصه
باششه😊به علمتون بگو چجوری یک فلج تو حرم حضرت ابوالفضل جلوی چشم مامانم شفا پیدا کرد یا یک خانوم که چهل سال لال بود همین چند وقت پیش تو کاروانی که رفتن مشهد شفا پیدا کرد