2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارید بپرسید

358 بازدید | 62 پست

گیر دادم امشب به سوال حقوقی

سوال حقوقی دارید بپرسید درخدمتتونم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

حقوقارو می میریزن😁

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خودکشی داشتم ۶ سال پیش تو عقدبیمارستان بستری شدماگر بخوام طلاق بگیرم از شوهرم می‌تونه بخاطر اون ه ...

مهریه رو که خیر ولی سر حضانت میتونه اذیت کنه و پروندتون سختی های خودش رو داره

باید با صلح پیش رفت

مهریه رو که خیر ولی سر حضانت میتونه اذیت کنه و پروندتون سختی های خودش رو دارهباید با صلح پیش رفت

مهریه هم نمی‌خوام

فقط بچمو

خودش نه اعتیاد داره نه دست بزن

ولی روانیه و ادمو روانی می‌کنه

میگن حضانت بچه تا هفت سالگی با مادره

الان باز هم با وجود سابقه خودکشیم حضانت به من میدن یا نه ؟

و اینکه مثلا اگر ده سال گذشته باشه از خودکشیم اونو دیگه لحاظ نکنن ؟

مهریه هم نمی‌خوامفقط بچموخودش نه اعتیاد داره نه دست بزنولی روانیه و ادمو روانی می‌کنهمیگن حضانت بچه ...

اساس بر همین هست که حضانت تا هفت با مادر باشه پس کفه ترازو با شماست

اگر زوج ادعای خلاف کرد به پزشکی قانونی و روانشناس ارجاع داده میشه تا بررسی بشه

حالا مهریه هم دخالتی در حضانت نداره

هروقت ریختن زنگ میزنم

شوخی کردم 

سوال حقوقی ندارم عزیزم میگم رشته حقوق به نظرت آینده خوبی داره؟

این سوالو نمیخام از یه آدمی که سوادشو نداره  بپرسم میخام از کسی بپرسم که این راهو رفته شما که  حقوق خوندید راضی هستید؟ به نظرتون حقوق خوبه یا رشته های دیگه ی انسانی؟

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

شوخی کردم سوال حقوقی ندارم عزیزم میگم رشته حقوق به نظرت آینده خوبی داره؟این سوالو نمیخام از یه آدمی ...

خیلی صریح بهت بگم اگر لات نباشی توی وکالت شکست میخوری (:

ولی با حقوق میتونی برای سایر استخدامی ها اقدام کنی

اساس بر همین هست که حضانت تا هفت با مادر باشه پس کفه ترازو با شماستاگر زوج ادعای خلاف کرد به پزشکی ق ...

پس بالاخره حضانت بچم تا هفت سالگی با منه

مگر بفرستنم پیش روانشناس و اون تایید نکنه ؟

ولاغیر اگر تایید بشم با وجود سابقه خودکشی بچم با منه ؟

ببخشید عزیزم همش میپرسم می‌خوام خیالم راحت بشه 💔

پس بالاخره حضانت بچم تا هفت سالگی با منهمگر بفرستنم پیش روانشناس و اون تایید نکنه ؟ولاغیر اگر تایید ...

نه خواهش میکنم

بله با شماست

اصل با شماست و برای خلاف اون و گرفتن حضانت از اون باید زوج دلیل بیاره و ارجاع به پزشکی قانونی میشه

خیلی صریح بهت بگم اگر لات نباشی توی وکالت شکست میخوری (:ولی با حقوق میتونی برای سایر استخدامی ها اقد ...

لات و پررو نیستم😶

آخه میگن لیسانس حقوق خیلی زیاده احتمال اینکه کار گیرت بیاد خیلی سخته 

به نظرت حسابداری و مدیریت چطورن؟ یا روانشناسی

پزشکی قانونی چکار می‌کنه ؟

هیچی

روانشناس داره

چون خود قاضی کارشناس نیست به کارشناس ارجاع میده و از روی نظر کارشناس رای میده