2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 62 پست
لات و پررو نیستم😶آخه میگن لیسانس حقوق خیلی زیاده احتمال اینکه کار گیرت بیاد خیلی سخته به نظرت حسابد ...

ما پزشک بیکار هم داریم

باید توی شغلی که انتخاب میکنی اول استعداد دوم حرف برای گفتن سوم پررو باشی چهارم که خودش دنیای خودش رو داره شانس داشته باشی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان درست عزیزم یه دنیااااااا ممنون از راهنماییت ♥️خیلی دل من مادر رو شاد کردی 💗🌺

بزرگوارید

سوال دیگه هم داشتید دخدمتتون هستم

حالا هرموقع خواستید و من آنلاین بودم درخواست دوستی بدید و شخصی بپرسید و من درخدمتتون هستم

موفق باشید

ما پزشک بیکار هم داریمباید توی شغلی که انتخاب میکنی اول استعداد دوم حرف برای گفتن سوم پررو باشی چهار ...

ممنون که به سوالم جواب دادی

راستش من علاقهم به همه رشته ها در حد یکسانه به خودم اومدم دیدم به همه رشته ها نه علاقه آتشین دارم نه نسبت بهشون بی میلم 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

ممنون که به سوالم جواب دادیراستش من علاقهم به همه رشته ها در حد یکسانه به خودم اومدم دیدم به همه رشت ...

منم همینطوری بودم ولی انتخاب کردم

دیپلم من تجربی بود

رفتم انسانی و رفتم حقوق

خودکشی پرونده میشه برا آدم؟

جای زخمش که مشخصه و پرونده بیماری هم بایگانی هست ولی درکل جرم انگتری نشده

لات و پررو نیستم😶آخه میگن لیسانس حقوق خیلی زیاده احتمال اینکه کار گیرت بیاد خیلی سخته به نظرت حسابد ...

من دانشجوی حقوقم

شاید مدرک لیسانس داشته باشن اما اون ازمونه رو ک ی وکیل رسمی میشی ب شدتتتتتت سخته و هرکی هرکی قبول نمیشه!!!!!

صلح طلب اما جنگ بلد...

سلام عزیزم میشه به منم کمک کنید.اگه کسی بدون اطلاع و مشورت و خواسته من قرضی که من به کسی دارمو بده و به حساب اون شخص پول بزنه وحالا بیاد یقه منو بگیره مزاحمت ایجاد کنه و حرفتی زشت بزنه ونفرین کنه که باید پولو بمن بدی میتونه ازمن شکایت کنه ؟

منم همینطوری بودم ولی انتخاب کردمدیپلم من تجربی بودرفتم انسانی و رفتم حقوق

الان وکیل شدی؟ خیلی سخته واقعا مجبورم یکیو انتخاب کنم فقط از خدا میخام بعدا پشیمون نشم زیاد دیدم. میگن ای کاش یه رشته دیگه میخوندیم خودمو همیشه میگم ای کاش انسانی نمیخوندم ولی خب دیگه چه میشه کرد 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

سلام عزیزم میشه به منم کمک کنید.اگه کسی بدون اطلاع و مشورت و خواسته من قرضی که من به کسی دارمو بده و ...

خیر

اگر با اذن شما باشه حق رجوع به شمارو داره در غیر اینصورت حق رجوع نداره

من باب مزاحمت و تهدید ازش شکایت کنید