2777
2789
عنوان

معجزات استغفار چهارصد تایی امام صادق💖

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 35 پست
ن گلم همینقدره دارم انجامش میدم . بشرطی ک زبونت رند بشه ولی اگه شمرده و اروم بگی بیشتر از یساعت میشه

چی بگم؟؟؟؟خودم تصمیم داشتم استغفار کنم....ساده..........یهو تاپیک شما رو دیدم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم؟؟؟؟خودم تصمیم داشتم استغفار کنم....ساده..........یهو تاپیک شما رو دیدم

پس به دلت خدا انداخته بیای اینجا💖

تو این آیتم رو با شرایطش بخون بعد ۱۰ روز میای برام تعریف میکنی چیشده

با وضو باش رو ب قبله بخون سعی کن بینش حرف نزنی کاری نکنی مگه اینکه واقعا مجبورباشی

بهترین تایمش صبحه زوده ک همه خوابن و مجبور نیستی بینش هی بلند شی راه بری

ولی اگه چاره ای نداشتی قسمت قسمتش کن هر صدتاش رو مثلا ی تایمی بگو ولی سعی کن تا غروب تموم بشه

پس به دلت خدا انداخته بیای اینجا💖تو این آیتم رو با شرایطش بخون بعد ۱۰ روز میای برام تعریف میکنی چیش ...

چی بگم خواهر؟؟؟؟؟؟؟  تصمیم داشتم 30 تا استغفار بگم...........آخه مشکل من مالی نیستا؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چی بگم خواهر؟؟؟؟؟؟؟ تصمیم داشتم 30 تا استغفار بگم...........آخه مشکل من مالی نیستا؟؟؟؟؟

این مدل حتما باید ۴۰۰ تا گفته بشه اگه دوست داری ذکر دیکه بگی استغفار معمولی بگین خب. همون استغفار الله ربی و اتوب الیه

حالا چرا ۳۰ تا؟؟ جایی خونده بودین؟

این مدل حتما باید ۴۰۰ تا گفته بشه اگه دوست داری ذکر دیکه بگی استغفار معمولی بگین خب. همون استغفار ال ...

ببخشید منظورم 30هزارتا تو یک ماه بود