2777
2789
عنوان

معجزات استغفار چهارصد تایی امام صادق💖

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تجربه ی شخصی خودمو میگم

بار اول ک خوندم هم توی چندتا قرعه کشی ریزو درشت برنده شدم

هم همسرم تایم کارش مرتب شد و هرروز صبح تاشب میرفت

هم مامانم ب پولی ک احتیاج داشت دست یافت و شخصی ک ماه ها منتظرش بودم رو دیدم(یه خانوم بودن)

واقعا هنوز تو شوکشم

اره ببین دفه اول ک خوندم خودم نیتم فقد پول بود ولی خود ب خود مشکلات دیگم حل شد قربون خدا برم

یه روایت هم هست از امام رضا که یه نفر واسه رزق و یکی واسه ازدواج نکردن و یکی باغش محصول نداشت ،به همشون گفت که استغفار کنید ،بعد اونی که پیشش نشسته بپد گفت چرا به همشون یه نسخه دادی ،امام گفت که طبق فلان آیه استغفار مشکلات دنیوی و حل می‌کنه ،پس تو قرآن هست فقط ما تفسیر بلد نیستیم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اره دقیقا.چقد امضات قشنگه

فدات 💖

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

منی که شوهرم دوسم نداره

فایده ای داره بخونم؟!

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
منی که شوهرم دوسم ندارهفایده ای داره بخونم؟!

صددرصد. یکی میگفت وقتی این استغفارو خوندم شوهرم بیشتر به حرفم شد. البته در صورتی ک خواسته هاش منطقی باشه ن ک ب شوهرش بگه برو دزدی کن اونم بگه چشم😂

صددرصد. یکی میگفت وقتی این استغفارو خوندم شوهرم بیشتر به حرفم شد. البته در صورتی ک خواسته هاش منطقی ...

امیدوارم اسی🙂

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡

سخته  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
سخته

ن بخدا بخون بعد زبونت رند میشه تند تند تلفظش میکنی در عرض یکساعت کلش تموم میشه

هر صدتا استغفارش ی ربع وقت می گیره 

وقتی امثال من روزی یساعت تو نت میچرخم رو محتوای بیهوده چرا بجاش اینکارو نکنم ک زندگیمو بهتر کنه؟؟

امیدوارم اسی🙂

تو ب نیت کلی بخون بگو خدایا میخونمش ب نیت اینکه حال دلم بهتر شه و پاک شم و دغدغه هام حل بشن...

کنارش سعی کن ریزه ریزه گناهاتم کمتر کنی و ترک عالی میشه 

ن بخدا بخون بعد زبونت رند میشه تند تند تلفظش میکنی در عرض یکساعت کلش تموم میشههر صدتا استغفارش ی ربع ...

یکساعت؟؟؟؟؟؟؟؟  نبابا بیشتر میشه ها

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....