بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ببین دفه اول ک خوندم خودم نیتم فقد پول بود ولی خود ب خود مشکلات دیگم حل شد قربون خدا برم
یه روایت هم هست از امام رضا که یه نفر واسه رزق و یکی واسه ازدواج نکردن و یکی باغش محصول نداشت ،به همشون گفت که استغفار کنید ،بعد اونی که پیشش نشسته بپد گفت چرا به همشون یه نسخه دادی ،امام گفت که طبق فلان آیه استغفار مشکلات دنیوی و حل میکنه ،پس تو قرآن هست فقط ما تفسیر بلد نیستیم
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
صددرصد. یکی میگفت وقتی این استغفارو خوندم شوهرم بیشتر به حرفم شد. البته در صورتی ک خواسته هاش منطقی ...
امیدوارم اسی🙂
فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
ن بخدا بخون بعد زبونت رند میشه تند تند تلفظش میکنی در عرض یکساعت کلش تموم میشههر صدتا استغفارش ی ربع ...
یکساعت؟؟؟؟؟؟؟؟ نبابا بیشتر میشه ها
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....