2777
2789
عنوان

سردرد میگرنی کمگ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 127 پست
قرص ریزاتریپتان اکه اشتباه نکنم بگیر آب رو آتیشه منم هییییچ نوع قصی روم اثر نداشت به جر این

همه قرصایی ک بچها نوشتن خوبرو فردا میگیرم اینم ک شما گفتینم میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص ریزاتریپتان اکه اشتباه نکنم بگیر آب رو آتیشه منم هییییچ نوع قصی روم اثر نداشت به جر این

آفرین همین قرص عالیه . البته من ریزاملت شو میخورم که طعم نعنا داره و باز شونده در دهان هست . عالیه بخدا

دکتر خیلی رفتم نوشتم چیارو خوردم بخون ،کور میخوام شم از درد

نوافن اصلی بخور اونم خوبه

کجایی 

اگه اهوازی برو پیش دکتر الهام ازادمنش عاااالیه داروهاش معجزش مامانم یه دوره خورد الان خبه فقط گاهی سردرد میگیره اسمشون یادم نیست

حتما برو یه کلینیکی چیزی سرمی امپولی بزن تا بدتر نشدی

آفرین همین قرص عالیه . البته من ریزاملت شو میخورم که طعم نعنا داره و باز شونده در دهان هست . عالیه ب ...

عه جدی بخدا اگ خوبم کنه تا اخر عمر دعات میکنم😭فقط این نعنایی ک میگی بهتره یا اون ک اون خانم گفت

بعید میدونم . من خودم تحت نظر بهترین پزشک نورولوژی شهرمون هستم که خیلی سال پیش اسکن دادم برای میگرن ...

آخه دکترم به من گفت بعضیا عصبین بعضیا با خوردنیا میگرن میشن شانس من هرچی رو پرسید از من سردردمو تحریک میکرد، انواع بوها، انواع خوراکیا، وضعیت آب وهوا و...😂دیگه سوماتریپتان ۵۰ نوشت الآن بهترم 

امتحان نکردم والا بی خبرم دوستم طب سوزنی رفت میگفت خوبه اما چون گرون بود هزینه ش منم به قرص خوردن اک ...

حالا باید بپرسم طب سوزنی بهتره یا زالو یکیشو انجام بدم 😭

موقع پریود میگرن و حالت تهوع شدید و ضعف بدن باهم من که می میرم و زنده میشم روز اولش

لعنت به میگرن، میفهمم چی میگی، تا 50 سالگی باهامون هست 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
همسر منم اینطوری بود انقد حالش بد میشد که بالا می آورد تا رفت طب سوزنی خیلی خوب شد درحد یه سر درد خف ...

دوست منم رفت گفت خیلی خوبه راضی بود اما من پولشو نداشتم هزینه ش زیاده واقعاً

همسر منم اینطوری بود انقد حالش بد میشد که بالا می آورد تا رفت طب سوزنی خیلی خوب شد درحد یه سر درد خف ...

بخدا تاثیر داشته باشه همین فردا رفتم فقط ارومم کنه داغون شدم تو این یک ماه