2777
2789
بنظرم بستگی به خو آدم داره انسانی و تجربی آینده خولی دارم ولی باید صبر و تحمل کنی اینطور نیست تا ۲۰ ...

نمیدونم تجربی تنوع شغل خیلی بیشتره تاپیک های تابستونم رو ببینی میفهمی من کل تابستون رو

درگیر انتخاب رشته بودم آخرشم حماقت کردم اومدم انسانی کاش برمیگشتم به شهریور انتحاب درست میکردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط نهم تاثیر داره تا جایی که میدونمسعی کن پایه ت رو از الان قوی کنی بعدا به مشکل نخوریولی نگران نبا ...

من خودم دوتا دختر یکیش نهم یکیش دهم دارم

مشاوره مدرسه هم بودم یه مدت 

۷ و ۸ و ۹ همگی تاثیر داره 

بالا هم توضیح دادم بخونید ظرفیتی هست

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
به نظرم از همین الان بشین روزی نیم ساعت ریاضی کار کن باور کن خیلی تاثیر داره شب امتحانی نباش مثل من ...

مدرسه عادی 

اگه ریاضیم درست میشد سعی می‌کردم نمونه قبول شم 

یکشنبه امتحان استانی دارم تروخدا یه راهی نشون بده از فردا بخونم قبول شم خدایی من از هفتم تا الان یه نمره ۱۲ به بالا نداشتم چون نخوندم اشتباه کردم اما امسال خیلی نیاز دارم

ببین من جز یکم مشکلم با زبان خیلیی با ریاضی هیچی دیگه مشکل ندارم کاش یکی میتونست کمکم کنه اینا حل بش ...

سرچ کنید ریاضی افشاری ایشون دبیر مدرسه  خودمون هستن  

هن درسنامه دادن و هم کتاب رو حل کردند بع صورت رایگان در آپارات از ۷ تا ۹

دهم هم به زودی داره بارگذاری میشه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
ببین من جز یکم مشکلم با زبان خیلیی با ریاضی هیچی دیگه مشکل ندارم کاش یکی میتونست کمکم کنه اینا حل بش ...

ویدیو خیلی کمک میکنه اتفاقا، با کتاب هایی که هست خودتم میتونی بخونی و تمرین حل کنی

ای بابا😭یعنی چیکار کنم وضعیتم رو خوندی نظرت چیه

گفتم دیگه:

عزیزم شما انسانی نمیارید چون اون شرایط رو ندارید شرایط شما حداقل هر درس باید ۱۷   ۱۸ بود 

اون ۱۳ و ۱۴ زیاد اطمینانی بهش نیست.

چون ما همیشه میگیم یک منطقه برای هر رشته ای ظرفیت داره 

مثلا ۱۰۰ نفر میخان برن انسانی 

با توجه به نمرات شرایط الف   ب    د     براشون اخذ میشه

از اون ۱۰۰ نفر حداقل ۵۰ نفر یا بیشتر ۲۰ هستن میشن اولویت اف

بعد ۱۹ اولویت ب

مثلا بعدش ۱۷ اولویت د

بعضی وقت ها اولویت د از رده خارج میشه و ظرفیتی نیست چون مسلما تعداد ۱۹ و ۲۰و ۱۸ بیشتر 

ظرفیتی هست

عزیزم شما انسانی نمیارید چون اون شرایط رو ندارید شرایط شما حداقل هر درس باید ۱۷ ۱۸ بود اون ۱۳ و ۱۴ ...

ای بابا نا امید شدم که یعنی معدلم امسال ۱۸ بشه قبول میشم 

آخه میگن ضریب امسال بالاس

مدرسه عادی اگه ریاضیم درست میشد سعی می‌کردم نمونه قبول شم یکشنبه امتحان استانی دارم تروخدا یه راهی ن ...

به نظرم بشین همه تمرین های کتاب رو حل کن و اگه وقت اضافه آوردی نمونه سوال حل کن 

توی آپارات چند تا کانال هست که فیلم های خوبی دارن الان برات میفرستم

من خودم دوتا دختر یکیش نهم یکیش دهم دارممشاوره مدرسه هم بودم یه مدت ۷ و ۸ و ۹ همگی تاثیر داره بالا ه ...

آخه انسانی مثل تجربی نیست که داوطلب زیاد داشته باشه، ثبت نام میکنن هر اولویتی باشه

البته باز شما بهتر میدونین 

مدرسه عادی اگه ریاضیم درست میشد سعی می‌کردم نمونه قبول شم یکشنبه امتحان استانی دارم تروخدا یه راهی ن ...

بزن ریاضی افشاری  با اون بخون 

۲۰ میشی . استاد علوانیان هم خوبه

زبان بزن استاد حق نویس

کتاب رو توصیح داده

کتابکار مدرسه هم داده

گرامر ویدیو جداگانه داده

امتحان هم حل کرده

زبان رو با اون ۲۰ میشی

اصلا همیت نده به این نمره ات با آرامش زبان رو بخون از اول همه رو بنویس

ریلضی هم همینطور خرداد ۲۰ میشی