2777
2789

من هستم بگو گلم درباره متوسطه اول میتونم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هستم بگو گلم درباره متوسطه اول میتونم

میگن برای انسانی باید زبان بالای ۱۴ باشه من پارسال۱۳ شدم بعد میگن ریاضی باید بالای ۱۲ باشه من پارسال ۱۰ شدم شهریور با هفتم چیکار کنم یعنی میارم دیگه همه درسام اوکیه زبانمم مال هفتم اوکیه فقط هشتم چیکار کنم نهم که انسانی بیارم

عزیزم با این نمرات واقعا باید تلاش کنی خودتو بکشی بالا وگرنه ممکنه انسانی هم نیاری و بری کاردانش یا فنی

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

آخه در واقع انسانی از تجربی سخت تره ولی بازم بعضی ها معتقدن که فقط تجربی ها درسخونن

درواقع تعداد دروس تخصصی انسانی و مطالب زیادش باعث شده سخت تر بنظر بیاد ولی در حالت کلی دروس تجربی خیلی پیچیده تر هستن ، زیست و شیمی خیلی از بخش هاش واقعا برای همه قابل فهم نیست عمیقا.

واسه همین بچه های تجربی رو از ریاضی و انسانی متمایز میدونن

و اگر دقت کرده باشید اهمیت دروس تجربی تا اونجایی بالاست که حرف اول المپیادو میزنه

تقریبا به جز المپیاد ادبیات برای انسانی چیز دیگری در نظر گرفته نشده که اونم داره منسوخ میشه

برای ریاضی هم دروس مشترک با تجربی که شیمی و فیزیک و ریاضی هستش ، و برای تجربی زیست هم اضافه تر هستش.

میگن برای انسانی باید زبان بالای ۱۴ باشه من پارسال۱۳ شدم بعد میگن ریاضی باید بالای ۱۲ باشه من پارسال ...

من معدل نهمم ۲۰ هست هشتم هم ۱۹.۹۳ هستم ولی هفتم ۱۷ هستم این عدد هارو الکی میگن ببین بشین نهم رو بخون نگران هفتم هشتم نباش اصل کار نهم هست اگه نهم رو خوب بدی بقیه حله نگران نباش درس ها خیلی آسونه من روزی یک ساعت هم درس نمیخوندم پارسال اما الان تو انسانی دارم پاره میشمم فکر نکن انسانی اومدی راحته اسمش آسون در رفته آینده ای هم نداره من برگردم عقب میرم یه رشته دیگه الان مثل سگ پشیمونم اومدم انسانی بازم تصمیم خودت نظر من این بود 

درواقع تعداد دروس تخصصی انسانی و مطالب زیادش باعث شده سخت تر بنظر بیاد ولی در حالت کلی دروس تجربی خی ...

بنظرم هر کدوم سختی خودشو دارن 

کسی که تجربی رفته نمیتونه بگه انسانی آسون تره خدایی کسای رفتن با معدل ۱۹ انساني گریه میگنن کار همه کس نیست تجربی هم بازم سخته کسای با درسای ۲۰ رفتن الان ریاضی دبیرستانش ۱ نمره هم نمیشن

میگن برای انسانی باید زبان بالای ۱۴ باشه من پارسال۱۳ شدم بعد میگن ریاضی باید بالای ۱۲ باشه من پارسال ...

عزیزم شما انسانی نمیارید چون اون شرایط رو ندارید شرایط شما حداقل هر درس باید ۱۷   ۱۸ بود 

اون ۱۳ و ۱۴ زیاد اطمینانی بهش نیست.

چون ما همیشه میگیم یک منطقه برای هر رشته ای ظرفیت داره 

مثلا ۱۰۰ نفر میخان برن انسانی 

با توجه به نمرات شرایط الف   ب    د     براشون اخذ میشه

از اون ۱۰۰ نفر حداقل ۵۰ نفر یا بیشتر ۲۰ هستن میشن اولویت اف

بعد ۱۹ اولویت ب

مثلا بعدش ۱۷ اولویت د

بعضی وقت ها اولویت د از رده خارج میشه و ظرفیتی نیست چون مسلما تعداد ۱۹ و ۲۰و ۱۸ بیشتر 

ظرفیتی هست

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

فقط نهم تاثیر داره تا جایی که میدونم

سعی کن پایه ت رو از الان قوی کنی بعدا به مشکل نخوری

ولی نگران نباش چه اولویت الف بشی چه ب ثبت نامت میکنن

من معدل نهمم ۲۰ هست هشتم هم ۱۹.۹۳ هستم ولی هفتم ۱۷ هستم این عدد هارو الکی میگن ببین بشین نهم رو بخون ...

بنظرم بستگی به خو آدم داره انسانی و تجربی آینده خولی دارم ولی باید صبر و تحمل کنی اینطور نیست تا ۲۰ سالگی به تو کار بدن 

درواقع تعداد دروس تخصصی انسانی و مطالب زیادش باعث شده سخت تر بنظر بیاد ولی در حالت کلی دروس تجربی خی ...

اره درسای انسانی هیچی نداره

عجبا شما معلومه خودت انسانی نبودی که اینجوری میگی من الان دارم پاره میشم زیر این حجم از درس همشون هم مفهومی کی میگه حفظیه منطق رو باید بفهمی اقتصاد پر از مسئله هست پدرت درمیاد تا بفهمی جامعه رو باید بفهمی تاریخ با اون حجمش اگه حفظ کنی مگه یادت میمونه 

امید هست چی میدونم والا 😂💔باید خیلی تلاش کنم یعنی باید امسال چند بشم حداقل؟

به نظرم از همین الان بشین روزی نیم ساعت ریاضی کار کن باور کن خیلی تاثیر داره 

شب امتحانی نباش مثل من 😔💔😂

و اینکه برای دهم چه نوع مدرسه ای میخوای بری؟ 

فقط نهم تاثیر داره تا جایی که میدونمسعی کن پایه ت رو از الان قوی کنی بعدا به مشکل نخوریولی نگران نبا ...

ببین من جز یکم مشکلم با زبان خیلیی با ریاضی هیچی دیگه مشکل ندارم کاش یکی میتونست کمکم کنه اینا حل بشه با این وضعیت اقتصادی کی پول داره معلم خصوصی بمیره با ویدئو هم مکافاته