2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا نا امید شدم که یعنی معدلم امسال ۱۸ بشه قبول میشم آخه میگن ضریب امسال بالاس

آره اونم میشه ولی حداقل  امسال ۱۹ باشه نمره ی پایانی ات ۱۹ باشه نه نوبت دوم و اینا 

پایانی یعنی نمره خام و بدون ارفاق

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
آخه انسانی مثل تجربی نیست که داوطلب زیاد داشته باشه، ثبت نام میکنن هر اولویتی باشهالبته باز شما بهتر ...

از کلاس دخترم ۲۰ نفر با معدلای ۲۰ دارن میره انسانی 

مگر اینکه امسال استارتر با اون دوتا دبیر یعنی استاد حق نویس برای زبان .

سایت ریاضی افشاری و استاد علوانیان ۲۰ بگیره . نشد حداقل ۱۹ یا ۱۸

چون نمره  اش کمه من میگم ۱۹ و ۲۰ خیلی خوبه

فقططط  برای فارسی کتابکار فارسی طالب تبار بخره بخونه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
یعنی بخونم میارم؟

بله 

کتابکار فارسی طالب تبار بخر بگیری ۲۰ میشی

ریاضی و زبان رو هم همینجور که گفتم فیلم ببین جزوه بنویس و به خودت توضیح بده .

برای عربی یک استادی هستن هزینشون خیلییی کمه کل کتاب نهم رو تک تک کلماتش رو دل و جیگرشو ریختن بیرون  

میخاین بهتون معرفی کنم؟ با ایشون هم بخونید ۲۰ میشید تا دوازدهم تدریس دارن . ویدیو های آفلاین دارن 

هزینه کل کتاب نهم شاید ۱ تومن یا کمتر باشه واقعا می ارزه  از صفر تا تیزهوشان توضیح میده 

سوال حل کرده خیلی خوبه

این درس هارو مثل عربی ‌ ریاضی . فارسی ‌ اجتماعی.  هدیه . قرآن.  دفاعی. زبان . خوب بخونید تاثیر فراوانی داره سعی کنید ۱۹ بگیرید

علوم هم مطالعه داشته باشید بد نیست معدل رو ارتقا میده 

علوم کتابکار پیشتاز خیلی سبز عالیه 

حوب بقیه درسام ۱۷ ۱۸ هست

خب خوبه ولی این درسایی که گفتید پایین بود هیمینطور که توضیح دادم با اون دبیران قویش کنید

از کلاس دخترم ۲۰ نفر با معدلای ۲۰ دارن میره انسانی مگر اینکه امسال استارتر با اون دوتا دبیر یعنی است ...

این دو تا دبیر همینای هستن که ویدئو هاشون توی آپارات هست؟

بله معرفی کنید

استاد عیوضی@milad_eyvazii

آیدیشون در تلگرام 

https://t.me/arabi_eyvazi

لینک کانالشون در تلگرام 

خیلی استاد خداشناسی هستن نمونه هاشو گذاشته در تلگرام 

این دو تا دبیر همینای هستن که ویدئو هاشون توی آپارات هست؟

بله 

استاد علوانیان ‌ . سرچ کنی ریاضی افشاری 

استاد حق نویس  

رایگان هستند . در آپارات

ولی عربی استاد عیوضی پولی بود که خیلی کم میگیره 

یعنی نمره روی برگه خرداد

بله 

چون اون رو حساب میکنن