2777
2789
عنوان

خوشبحال تمام مادرهایی ک بچه اولشون پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 70 پست

من حس میکنم تمایل زن ها ب دلیل اینه هیچوقت ی مرد خوب و حامی تو زندگیشون نداشتن و میخوان جای اون پر کنن برا خودشون حس میکنن پسر میشه مرحم براشون 

دلیل مردام برای بچه پسر واضحه😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اینک خدا بم دختر داد ک الان شد همدمم ممنونمو شاکر چون اینو بعدها میفهمی وقتی بزرگتر شد ن الان

ربطی نداره منم انقدر ک دخترا خواهرم میپرسم ب پسراش اهمیت نمیدم 

من حرفم اینه پسر باید بزرگ تر دختر باشه

خودم داداش ندارم دلم میخواد اولی پسر باشه تا پشت خواهرش باشه

شوهر من یه خواهر کوچکتر از خودش داره نه پشتتشه نه تکیه گاهش 

فقط خدا  همه ی دخترا رو خوشبخت کنه. تا از شوهر خودشون یاریسننار 

کلمه ی آخری رو ترکی گفتم چون فارسیشو بلد نبودم 

منم دوس دارم ۲تا پسر داشته باشم اما اگه خدا بهم دختر هم بده دوسش دارم

ما خودمون ۳تا خواهریم

پدرم بسیییار راضی که ما دختریم همیشه حمایتمون کرده ما دهه شصتی هستیم همون موقع که خیلی چیزا تابو بود پدرم مارو تشویق میکرد دوچرخه سواری کنیم و... هر وقت حرف دختر و پسر بود میگفت این حرفا چیه و...

الانم هر ۳ شاغلیم و پدرم هرجا میره کلی پز میده

اکثرا دخترها توی سالمندیه پدر و مادر کمک احوال هستند،پسرها شاید مالی کمک کنند ولی فیزیکی و روحی بیش ...

خب صد درصد دخترا حامی هستن بیشتر البته 

جنس ادم باید خوب باشه 

من از دوجنس بد دیدم 

ربطی نداره منم انقدر ک دخترا خواهرم میپرسم ب پسراش اهمیت نمیدم من حرفم اینه پسر باید بزرگ تر دختر با ...

اره بزرگ باشه بهتره ولی خواهر بزرگم واس پسر خوبه ک هواشو داره در آینده

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
خب گلم مگ تو مسئولی جنسیت بچه توسط مرد بیشتر تعیین میشه تا زن 😐

اینم میدونم ولی دوست داشتم هر دوتا رو داشتم 

خودشم میگه به‌خاطر محیط کارمه گرم با رطوبت بالا  ولی کلا ذات ادمه دنبال چیزیه که نداره

واقعا نه میدونی خیلی همسرمو دوست دارم اوایل می‌گفت دوست دارم بچم پسر باشه بعدی دختر الان جونش به جون ...

خب شما دلتون پسر میخواد یا به خاطر خودتون یا دیگری 

به هر حال این حق شماست که دلتون چیزی رو بخواد ولی مصلحت مارو خدا بهتر می‌دونه شاید اون آرامشی که بادخترا دارید با پسر نخواهی داشت 

سعی کن یا اصلا به جنسیت فکر نکنی یا دوباره برو تعیین جنسیت و پسر دارشو الان علم پیشرفت کرده 

ربطی نداره منم انقدر ک دخترا خواهرم میپرسم ب پسراش اهمیت نمیدم من حرفم اینه پسر باید بزرگ تر دختر با ...

من خودم سه تا برادر بزرگ تر از خودم دارم..همیشه اذیتم کردن 😏همیشه هم مادرم یا پدرم چیزی بهشون نگفتن..😒

خدایا شکرت🌹🌹🌹
صحبت شما صحیحه و اینکه پسرها به مراتب خرج و مخارجشون بیشتره

خرج مخارج ول کن مگ میتونی جمعشون کنی یاغی ترن اگ شوهرت ادم حسابی نباشه پسر نمیتونی جمع کنی مخصوصا تو جامعه الان کشش پسرا ب اعتیاد بیشتر دوست ناباب زیاده 

نمیدونم من پسر دوستم دق داده دوستمو پا میشه میره تهران اخر هفته ها پارتی مشروب خوری ننیتونن جلوش بگیرن 

دختر هم اروم تره ب نظرم ذاتا هم دغدقه هاش کمتره 

دختر و پسر بد داریم اما تربیت پسرا واقعا سخت و ی مرد درست درمون میخواد ک بالا سر پسر باشه کج نره