2777
2789
عنوان

خوشبحال تمام مادرهایی ک بچه اولشون پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 70 پست
منم دوس دارم بچه اولم پسر بشه دومی دختر چون خودم برادر خوبی داشتم دلم میخواد دختر نداشتمم ی برادر بز ...

منم میگم برادر بزرگ تر دختر باشه ک بدردش بخوره بخاطر همین کوچیکتر دوستندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین الان ی کرور ادم میان نصیحت میکنن ولی با پوست و استخوان درکتت میکنم من همسرم تا الان حرفی راجب ا ...

چون دختر رو بی ارزش تر از پسر می دونی احساس می کنی هر کی پسر داره تاج سر داره در حالی که هم پسر هم دختر

تاج سرهستند 

جز یه عده ... کسی از دختر داشتن ناراحت نمیشه لازم نیست عذر خواهی کنی این حجم از تنفر نسبت به دختر هی ...

کی گفتن تنفر دارن گقتن دوس داشتن پسر باشه بچه اول 

خانم عزیز شما دختر دوس داری عیب نیست ولی پسر دوست داشتن عیبه؟

ولی دلم به حال دخترت سوخت

من سر این تبعیض بین دختر و پسر  تروماهای شدیدی تجربه کردم و میکنم

یک چیزی میگم  با این طرز فکر پسر دار نشو 

نمیتونی تبعیض قائل نشی و با قهر خداوند مواجه میشی

تجربه زیسته زندگی منه

حتما تاج و تختتون بی وارث مونده .آخه پسر و دختر چه فرق داره.هر دو دردسر و مسیولیت

چقدر واقعا بعضی هاتون واکنش نشون مقدید چرا نمیتونید درست صحبت کنید مگه مردم بهتون بدهکارن؟؟؟

من میگم دوستدارم برادر از خواهر بزرگ تر باشه ب دلایلی 

چرا هی حرف خودتون میزنید

چون دختر رو بی ارزش تر از پسر می دونی احساس می کنی هر کی پسر داره تاج سر داره در حالی که هم پسر هم د ...

واقعا نه میدونی خیلی همسرمو دوست دارم اوایل می‌گفت دوست دارم بچم پسر باشه بعدی دختر 

الان جونش به جون دخترام بنده حتی بیشتر من وقت میزتره اما ته دلم اینکه نشد اونی که میخواد ی غمی همیشه هست 

ولی دلم به حال دخترت سوختمن سر این تبعیض بین دختر و پسر تروماهای شدیدی تجربه کردم و میکنمیک چیزی می ...

پیام یکی بالام بخون حوصله تایپ ندارم دوباره

حال ادم بهم میخوره از این حجم نفهمیدن بعضی ها

توی هر پارک یا شهر بازی یا مهد کودک یا خانه بازی بچه هامو میبرم همیشه دخترا درحال لجبازی و گریه زاری و خراب کاری و نق نق کردنن 

توی مهد کودک بچم همیشه مورد دار ترین و نساز ترین بچه ها دختران 

نمیدونم چرا اینقد لوسن دخترا 

من واقعا تحمل بچه لوس رو ندارم چ دختر چ پسر  

واقعا نه میدونی خیلی همسرمو دوست دارم اوایل می‌گفت دوست دارم بچم پسر باشه بعدی دختر الان جونش به جون ...

خب گلم مگ تو مسئولی جنسیت بچه توسط مرد بیشتر تعیین میشه تا زن 😐

اکثرا دخترها  توی سالمندیه پدر و مادر کمک احوال هستند،پسرها شاید مالی کمک کنند ولی فیزیکی و روحی بیشتر دخترها حامی هستند.

البته خدا نکنه هیچ پدر و مادری محتاج بچه هاش بشه

از اینک خدا بم دختر داد ک الان شد همدمم ممنونمو شاکر 

چون اینو بعدها میفهمی وقتی بزرگتر شد ن الان 

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
کی گفتن تنفر دارن گقتن دوس داشتن پسر باشه بچه اول خانم عزیز شما دختر دوس داری عیب نیست ولی پسر دوست ...

باور کن بعضی ها اصلا پیامم درست نخوندن فقط کلمه پسر دیدن و اتیش گرفتن