2777
2789
عنوان

خوشبحال تمام مادرهایی ک بچه اولشون پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 70 پست
من میگم پسر بزرگ تر باشه ک هی کارا خواهراش بکنه

اصلا اینو نباید بگی‌‌‌وظیفه بچه ها نیست که کارای همو انجام بدن..تو خونه هم پسر و هم دختر باید کار کنن و بهم کمک کنن..بزرگ و کوچیکم نداره

خدایا شکرت🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرج مخارج ول کن مگ میتونی جمعشون کنی یاغی ترن اگ شوهرت ادم حسابی نباشه پسر نمیتونی جمع کنی مخصوصا تو ...

الان شاید بدشون بیاد بگم ولی کلا پسر بچه ها عقلشون دیر کامل میشه همینه تازه ۱۵ سالگی به بلوغ میرسن. من بین بچه ها کار میکنم و میبینم واقعا دختر بچه ها عاقل ترن نسبت به پسرا 

اره من اگ قرار ب تک فرزندی فقط دختررر اگ دو فرزندی اولی پسر دومی دختر چون خودم برادر خوبی داشتم دلم ...

من تک فرزند میپسندم.اصلا نمیتونستم روحیاتمو‌ با بزرگ کردن پسر بچه وقف بدم.هر شناختی داشتم از دختر بود کلا از اینایی بودم که از پسر خوشم نمیومد چه بچش چه بزرگش.الان جونم واسه بچم میره تا حالا صدام روش بلند نشده و انصافا بچه باادبو خوش قلبیه اما همیشه ی گوشه از قلبم دنبال دختر داشتن میمونه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
الان شاید بدشون بیاد بگم ولی کلا پسر بچه ها عقلشون دیر کامل میشه همینه تازه ۱۵ سالگی به بلوغ میرسن. ...

دقیقااا من تو ی جا میرم همکارم مرد ۴ سال بزرگتره ازم قشنگ مث بچه های ۱۴ ساله میمونه منم مثل مادرااا هی میگم اینکار کن اونکار کن گند نزنی من ۴ سال کوچکترم ازش هااا 

الان امروز تو جاده بودیم ی ماشینه نزدیک ما میشد همش راننده مست بود اینم شیشه داده پایین ب مرده میگ حواست کجاس مرده پیچید جلومون ترمز زد قشتگ مشخص بود مسته تو حال عادی نیس قفل فرمون ورداشت اومد سمت ما  اینم مثل احمقا پاشده بره دعوا کنه باهاش میگم نفهم برو این تو حال عادی نیس چاقو میزنه بهت 

انقدر احمقهههه یعنی قشنگ حس میکنی بچه ۴ سالن😐👌

من تک فرزند میپسندم.اصلا نمیتونستم روحیاتمو‌ با بزرگ کردن پسر بچه وقف بدم.هر شناختی داشتم از دختر بو ...

منم خیلی نمیتونم با پسر بچه ارتباط بگیرم دختر دوستم اگ قرار ب تک فرزندی اگ دو فرزندی اولی پسر دومی دخار