2777
2789
عنوان

خوشبحال تمام مادرهایی ک بچه اولشون پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین الان ی کرور ادم میان نصیحت میکنن 

ولی با پوست و استخوان درکتت میکنم من همسرم تا الان حرفی راجب اینکه چرا بچمون دختره نزده دوسش داره ولی من کوچکترین حرفی رو به خودم میگیرم کلاحس خوبی ندارم

جز یه عده ... کسی از دختر داشتن ناراحت نمیشه لازم نیست عذر خواهی کنی این حجم از تنفر نسبت به دختر هی ...

بببخشید ایا من گفتم از دختر متنفرم ؟؟؟؟

من متنفرم کسی بدون اینک توجه کنه ب پیام و نوشتهام الکی ی حرفی از خودش در بیاره 

اح

من 2تا پسر بیشتر ندارم. از دختر هم اصلا خوشم نمیاد چون حوصله جیغ جیغا و لوس بازیاشونو ندارم. ولی خدایی این دوره زمونه دختر پسر نداره. قدیم واقعا فرق داشت. پسر کمک پدر و مادر بود. الان که بچه در هر صورت فقط زحمته. از زمان تولد تا وقتی پدر مادر زنده‌ن. 

ببین من نمیدونم چیه مد شده میگن دختر خوبه دختر دوس داریم این طبیعیه هرکسی ی جنس بچه رو دوست داشته باشه 

بعضیا دختر دوستن بعضیا پسر دوستن

ولی چند سالی هست هرکی میخاد بگه من با فرهنگ و شعورم میگه بچه فقط دختر

هرکسی هم بگه من پسر دوس دارم میشه بی فرهنگ و جنسیت زده

منم دلایل خودمو دارم واسه دوس داشتن جنسیت پسر 

خدا بهم دختر نداده اگه میداد هم میگفتم شکرش و اندازه جونمم دوسش می‌داشتم ولی بیشتر جنسیت پسر رو دوس داشتم و دارم و خوشحالم ک خدا بهم داد امیدوارم لیاقت داشتن بچه از هرجنسی رو داشته باشم

من اصلا نتونستم باهاش‌ارتباط بگیرم تا ۷ماهگی اصلا.همه‌مثله هم‌نیستن خیلیاام عاشق دخترن و‌اصلا بچه پس ...

اره من اگ قرار ب تک فرزندی فقط دختررر 

اگ دو فرزندی اولی پسر دومی دختر چون خودم برادر خوبی داشتم دلم میخواد دختر نداشتمم ی برادر بزرگتر خوب و حامی داشته باشه 

ولی کلا خیلی پسر بچه رو نیستم