2777
2789
عنوان

شات پیاماش بعد خیانتش جلوچشمام عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 66 پست

فکر کردی بیاد خاستگاریتت اصلن ازدواج کنین دست از هول بازیش برمیداره؟ 

کسی ک تعهد حالیش باشه از قبل خودشو نشون میده

الان همه چی تموم کنی بهتر یک عمر حسرته، این یه شخصیت دوقطبی داره ک به مرور زمانت فقط تورو روانی میکنه حرف عمل یکی نی

دقیقا هم منو میخواد هم بقیه روولی من اسم یه پسر میارم روانی‌میشهیه بار فقط اسم یکی از همکلاسیامو اور ...

بلاکش کن جایی ک هست نرو دیگ تحویلش نگیر حرفشو نزن پیش دوستت بزار فک کنه دیگه دوسش نداری

عشق ادمو احمق میکنه🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاتا نمیبینتم منو یادش نیستیا میبینتم میوفته به دست و پام

بیخیالش شو دو روز دیگه از تو یه آدم افسرده میسازه و خودشم هیچ تغییری نکرده کی میگه به اینا میگن عشق عشقی وجود نداره داره خیانت میکنه بعد به دوستت میگه بگو دوسش دارم این آقا همه رو دوس داره چون قابلیت اینو دارن که در یک زمان واحد چند نفرو دوس داشته باشن سره هر قیمتی بگو نمیخوام ادامه بدم ببخشید اگه طولانی شد حرفام

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ولش کن از همه جا بلاکش کن همه عکساشم پاک کن ، برا فراموش کردنش کاری لازم نیست بکنی زمان که بگذره باع ...

همون شب بلاکش کردم

هنوز جرعت پاک کردن عکسارو نداشتم ولی امشب پاک میکنم

امیدوارم فراموشش کنم

ممنون از راهنماییت

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
بلاکش کن جایی ک هست نرو دیگ تحویلش نگیر حرفشو نزن پیش دوستت بزار فک کنه دیگه دوسش نداری

چقد امضات حقه

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
همون شب بلاکش کردمهنوز جرعت پاک کردن عکسارو نداشتم ولی امشب پاک میکنمامیدوارم فراموشش کنمممنون از را ...

تو میتونی پاینده باشی عزیزم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

فکر کردی بیاد خاستگاریتت اصلن ازدواج کنین دست از هول بازیش برمیداره؟ کسی ک تعهد حالیش باشه از قبل خو ...

واقعا دوقطبیه واقعاااا

یه لحظه عاشقه یه لحظه فارغ

اره

هرچقدم سخت باشه

فراموشش میکنم

بیخیالش شو دو روز دیگه از تو یه آدم افسرده میسازه و خودشم هیچ تغییری نکرده کی میگه به اینا میگن عشق ...

همرووو بخواد

اره لیاقت من این نیست

عین اشغال مبندازمش بیرون.مرسی از راهنماییتون

کاش بتونم عین قبل بیوفتم رو روال

عزیزم مردی که عاشق باشه متعهد هست به احساس قلبیش نه اصلا ازدواج و اینا . خیلی قبلترایشون هر حسی که د ...

اره

من خودم خیلی ادم متعهدیم

خیلییی

و جالبیش میدونی چیه

تعریف ازخود نباشه

هرکی‌باهم میدیدتمون میگفت واقعا با اینی؟حیف تو نیست؟نه قیافه داره ن هیکل

بعد همین ادم بهم خیانت کرد