2777
2789
عنوان

شات پیاماش بعد خیانتش جلوچشمام عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 66 پست
اره منم باورم نمیشه ولی سرگذشتم همینقدر بی رحم بودفک کن معشوقش ادم میفرستاد پیش فامیلای من برای تحقی ...

🥺🥺🥺

حستو درک میکنم

همین ادمی ک دربارش حرف زدم

یه شب با دوستم و دوستش ک دختره و این چهارتایی رفتیم بیرون

تو ماشین داشت قربون صدقم میرفت وقتی رسیدیم دختره دوبار خودشو چسبوند بهش لوس کرد بعدش انگار دیگ من اونجا نبودم

باورت میشه جلو چشام شونه به شونه اش راه رفت،

یا یه بار‌ جلو چشمای من بعد دعوا وقتی داشتم گریه میکردم

برگشت به ابجیش گفت من فلانیو میخوام من عاشق اونم(دخترفامیلشون ک ازمن متنفره) اون قشنگ تره

نمیدونی من چقد تو این رابطه،ضربه خوردم و حس ناکافی بودن گرفتم...

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
فدات زیبا، همچنین، انشالله مطمعنن ک میتونی

ممنون عزیزدلم❤️ امیدوارم همیشه خوشبخت و موفق باشی

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺🥺حستو درک میکنمهمین ادمی ک دربارش حرف زدمیه شب با دوستم و دوستش ک دختره و این چهارتایی رفتیم بی ...

عزیزم الهی بگردم برات

چقدر ادم سمیی هست

چقدر خوب بازیگر خوبی نیست

و تونستی خوب بشناسیش

من ۱۲ سال از عمرم فنا شد

عزیزم الهی بگردم براتچقدر ادم سمیی هستچقدر خوب بازیگر خوبی نیستو تونستی خوب بشناسیشمن ۱۲ سال از عمرم ...

خدانکنه عزیزدلم

وای چقدررر زیاد🥺🥺خداروشکر ک نجات پیدا کردی

اتفاقا اینم بازیگر خوبیه ولی یه جاهایی گاف داد دیگ

حناش رنگی نداره...

میدونم باز با التماس برمیگرده

امیدوارم انقدر قوی شده باشم ک دیگ نتونه احساساتمو قلقلک بده

فقط نمیدونم این بار برخوردم چی باشه

خیلی عادی و نرمال ردش کنم

یا بشورم پهنش کنم 

چی بگمموجودات عجیبینمن ک دیگ توقعمو ازشون رسوندم به صفراین ک خیرسرش کل فامیلشون روش قسم میخوردن این ...

اهمشون بدم میاد همشون مثل همن اینم مثلن خیلی آدم خوب و منطقیو پرچم داره مرتیکه کسخلللل 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
اهمشون بدم میاد همشون مثل همن اینم مثلن خیلی آدم خوب و منطقیو پرچم داره مرتیکه کسخلللل

ولش کن دیگ بهش فک نکن

من ک قید همه مردارو دیگ زدم.سینگل‌میمونم