2777
2789
عنوان

شات پیاماش بعد خیانتش جلوچشمام عکس

487 بازدید | 66 پست

تروخدا نگید رمانه و اینا من یه ماهه درگیر این اقام تو تاپیکام هست  حالم بده

ما یکسال باهم بودیم ولی کات کردیم سر هول بازیاش و مودی بودنش

اما اون همش پیگیرم بود و میگفت من ولت نمیکنم من دارم کارامو میکنم بیام خاستگاری تو کل فامیلشم منو به عنوان نامزدش  میشناختن 

بعد کات وقتیم میگفتم نمیخوامت روانی میشد

من حق ندارم با هیچ کس برم تو رایطه

ولی خودش هوووول ترین ادم دنیاس دوستش دارم ولی شخصیتم داشت خورد میشد

دیروز بعد یک ماه خونه دوستم دیدمش(فامیل نزدیکن)

هی ادمد افتاد به دست و پام ک غلط کردم گوه حوردم تروخدا برگرد درستش کنم

بخدا به فاصله ده دیقه نشد یکی از زیردستای دخترش زنگ زد گفت  هوا بارونی بود نگرانتون شدم رسیدید؟بعد گقت فلانی بهم تیکه میندازه اینم گفت اخراجش میکنم بخدا دوساعتتت جلو چشمای من لاس زدن و خندیدن انگار‌من نیستم

دنیا داشت دورسرم میچرخید کسی ک عاشقشم جلوچشام داره لاس میزنه فقط زدم ازخونشون بیرون

دنبالم اومد  هولش دادم زدم تو صورتش سوار‌ماشین شدم رفتم باورتون میشه جتی وقتی دنبالم اومدم گوشیو قطع نکرد همزمان داشت منو نگه میداشت😭😭

از دیروز حالم بده

چیکارکنم ک فراموشش کنم این لجنو

فقط میدونم بعد رفتنم مامان و دوستم تا تونستن توپیدن بهش ،سریع این پیامارو به دوستم داده

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پشتش همیشه به دوستم گرمه چون دوستم تاثیر زیادی روم داره 

همیشه به اون میگفت‌مراقبم باشه کسی سمتم نیاد تا بیاد ازدواج کنیم

بعد این اتفاق ک من رقتم دوستم میگفت بهش گفتم بقران قسم به خاک بابام یه کاری میکنم با یه پسر دیگ بیاد جلو چشمات تا تقاص کارامشبتو پس بدی

بعد از خونه انداختتش بیرون 

تا رفته این پیامارو بهش داده

لطفا اگر‌هستید بگید بزارم

چطور از دلم بیرونش کنم

دارم افسرده میشم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

کامل نخوندم

وای من نمیفهمم

به آقا پسر بگید اول تشریف بیار خاستگاری

خاانواده ت و خاانواده م در جریان باشن، یه تعهد نسبیه بالاخره،

بعد در ارتباط باشیم

عقد یا محرمیت ک چه بهتر

اگ واقعا قصدت ازدواجه

قدررر بدونین خودتونو

نمیتونم ببینم انقد بابت یه پسر ناراحت باشید💔

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
کامل نخوندموای من نمیفهممبه آقا پسر بگید اول تشریف بیار خاستگاریخاانواده ت و خاانواده م در جریان باش ...

خانواده اون ک کامل درجریانن

لطفا کامل‌بخونید😭

این آقا هنوز اشباع نشده اما واقعا آفرین با اینکه دوسش داری حاضر نیستی خرد شدنتو ببینی

دارم دیوونه میشممم

پیاماشو خوندی