2777
2789

پنکیک

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تخم مرغ و  سیب زمینی و مرغ میزارم آب پز شه بعد رنده میزنم و پودر نعنا خوشک و نمک اضافه میکنم خیلییی خوشمزه میشه  البته مرغ و سیب زمینی از شب آب‌پز میکنم 

یا چغندر میزارم از شب قبل بپزه  با شیراز 

یا حلوا کدو حلوایی درست میکنم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

مافین تخم مرغ 

صبحونه انگلیسی 

مکزیکی این مثل اینکه فقط با موادش تخم مرغ عم هست 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

پنیر کاتیج+نمک صورتی+فلفل+تخم مرغ اسکرامبل+گوجه چری

اووکادو تست این ترکیب عشقه منه(اووکادوی مش شده و پودر سیر و‌ ابلیمو) بعد تخم مغ یا اسکرامبل یا پوچد یا نیم رو میذاری روش(میتونی سمن یا جوانه هم بریزی یا بیکن یا کالباس مرغ یا بوقلمون حتی یا تیکه های مرغ یا رست بیف)

فرنچ تست(فقط تخم مرغو بزن تا حالته تیکه تیکه نداشته باشه و بعد نون تست بزن توش قشنگ دو طرف و سرخ کن) با عسل یا سیروپ سر کن

فعلا همینا 

پنیر کاتیج+نمک صورتی+فلفل+تخم مرغ اسکرامبل+گوجه چریاووکادو تست این ترکیب عشقه منه(اووکادوی مش شده و ...

آرام باش 

این فقط یه صبحونس😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
آرام باش این فقط یه صبحونس😂

خب شماییکه اینجوری هستی

همونی که هرروز میخوردیو ادامه بده چرا تاپیک میزنی😂 

اوناییکه متوجه شدیو ریپلای کردی که تکراریه

مشخصِ توضیحاتِ منم متوجه نشدی و فقط خواستی یه چیزی بگی، وگرنه به منم حتما میگفتی تکراریه، در هر صوزت موفق باشی.