2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 27 پست

من ماکارونی 

مواد خاگینه چیه 

من توش ماست و تخم مرغ و شکر میزنم این همونه؟؟؟؟؟

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم‌مثلا میخوتم وزن کم کنم. دیروز غروب یه ظرف بزرگ ذرت مکزیکی خوردم..شام هم ساندویح بندری😌

من وقتی ی خوراکی  یا غذای خوشمزه میخورم بعدش کلی عذاب وجدان میگیرم‌ واسه همین سعی میکنم اصلا نخورم🥲🥺

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

نوشجانانقدر هوس کردم از ی طرف رژیمم🥲

یعنی نودل چاق کننده س؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

من ماکارونی مواد خاگینه چیه من توش ماست و تخم مرغ و شکر میزنم این همونه؟؟؟؟؟

نوشجان

من اول ارد رو با قاشق شیر یا ماست قاطی میکنم چون کلا خیلی ارد نمیخواد مثلا دوقاشق ارد دوقاشق شیر

با نمک و سبزی کوهی و تخم‌مرغ 

اگر نداشتم‌تره هم زدم خوب میشه

ولی درکل خاگینه مدلهای زیادی داره با ماست یا گردو‌ یا هرچی دوس داشتی میشه 

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

نوشجانمن اول ارد رو با قاشق شیر یا ماست قاطی میکنم چون کلا خیلی ارد نمیخواد مثلا دوقاشق ارد دوقاشق ش ...

اهان ممنون ک گفتین نوش جانت باشه خدا قوت

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

رست بیف درست کردم😄

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

یعنی نودل چاق کننده س؟

اره ولی نه ب اندازه ماکارونی

اهان ممنون ک گفتین نوش جانت باشه خدا قوت

قربونت عزیزم🤍

نوشجان

😇

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤