2777
2789
عنوان

عاشقی داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست
حرف دلموزدی داداشم سربازی نمیخواد نظامیه خونع رو ک ارتش میدن خونه سازمانی اماخب ماشین نداره منم گفتم ...

خداروشکر که داداشت پاشو نکرده تو یه کفش که الا بلا این دختره رو می‌خوام باید ازدواج کنم 

پس عجله نکنید 

بزار یه کم داداشت جون بگیره 

یه پولی یه ماشینی بیاد دستش بعد عروسی کنه  

عروسی خیلییییی خرج داره 

تازه اول جوانی داداشته 

به خانواده دختره بگید سن داداشمون کمه 

میخایم بزاریم کمی جا بیفته 

عجله ای نیست که تو این امر خیلی مهم اونم این سن

اگه دختره تا چند سال صبر که هیچی 

که مطمعنم نمیکنه

اگرم نه که اصراری نکنید

دخترای این زمونه و حرف خواهرشوهر

ببین من از اون خواهرشوهرانمیشم ک دخالت کنم وخیلیم انتخابش درسته وعشق داداشمودوست دارم من از طرف داداشم مطمعن نیستم میگم نکنه نشه دل دختربشکنه آهش نابودمون کنه بیشتر برا دخترمیترسم چون خودم دخترم اونودرک میکنم عزیزم کاملا تاپیکموبخون ک متوجه بشی منظورم چی هست همینجور الکی نظرنده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که داداشت پاشو نکرده تو یه کفش که الا بلا این دختره رو می‌خوام باید ازدواج کنم پس عجله نکنی ...

دقیقاهمینه پس کار درستی نیست همین حرفای شما رو ب دختره بگم یابزارم داداشم بگه داداشم که میگه چندسال پام بشینه همه چی جمع کنم باافتخارجلوبرم ک خوشبختش کنم اب تودلش تکون نخوره

دقیقاهمینه پس کار درستی نیست همین حرفای شما رو ب دختره بگم یابزارم داداشم بگه داداشم که میگه چندسال ...

یه دختره بگو عید نمیتونیم بیایم پا جلو بزاریم 

بگو داداشم نیاز به زمان داره سنش کمه 

اگر دوست داشتید تا چند سال دیگه صبر کنید اگرم نه که شما رو بخیر ما رو به سلامت 

داداشت هم بگه بهش 

ولی دختره بعید می‌دونم پاش بشینه

به داداشت بگو عاشق نشو که بد توش بمونی 

خب به خونواده ی دختر خانمم حق بدین از بس دوره زمونه بد شده نمیتونه راحت دخترشو بسپره به یه پسری که هیچ تعهدی بهش نداره... روز به روزم داره همه چی گرونتر میشه هر چی زودتر بچه ها برن سر زندگیشون به نفعشونه... در ضمن هر چقدررر سخت بگیرین سخت میگذره... اتفاقا عشق تو سن کم خییییلی هیجانی تر و جذاب تره تا اینکه طرف یه صد نفری رو امتحان کرده باشه پسرای الانم زرنگن مث قدیم نیستن

یه دختره بگو عید نمیتونیم بیایم پا جلو بزاریم بگو داداشم نیاز به زمان داره سنش کمه اگر دوست داشتید ت ...

اره بهش میگم ک آه اون دخترم پی زندگیمون نباشع تادیرنشده اگ نشست پاش بهتر نشدم نشد همه چی قسمته

ذاتش خوبه اونقدر پاک هست ک قبل این ک بره سمت دختر مادرمو درجریان گذاشت گفت ۱۰سال دیگم بگذره همینومیخ ...

بعد مادره دختره چجوری فهمید؟ خاستگاری کردین؟ 

مادراتونم باید با هم آشنا شن حرف بزنن 

اره بهش میگم ک آه اون دخترم پی زندگیمون نباشع تادیرنشده اگ نشست پاش بهتر نشدم نشد همه چی قسمته

اه چی عزیزم 

نه اسمی گذاشتید روش 

نه حلقه ای بردید 

فقط پیام میدادن به هم دیگه 

اصلا نگران نباش 

اگه الان دست به کار نشی 

بعدها اه دختره هزار برابر میشه که من فلان چیزو میخواستم تو عروسی شما نکردید

خب به خونواده ی دختر خانمم حق بدین از بس دوره زمونه بد شده نمیتونه راحت دخترشو بسپره به یه پسری که ه ...

سن جفتشون کمه بقول دوستمون باید داداشم خودشوجمع کنه پس اندازکنه ماشین بخره ک داداشم باافتخارجلوبره ک بتونه خوشبختش کنه آب تودلش تکون نخوره من خودم مجردم توقع دارم یکی بیادخاستگاریم ماشین خونه داشته باشه خوشبخت بشم باهزار امیدی دخترشوهرمیکنه خب اون دخترم انتظاراتی داره باید براورده شه ک داداشم الان نمیتونه 

اه چی عزیزم نه اسمی گذاشتید روش نه حلقه ای بردید فقط پیام میدادن به هم دیگه اصلا نگران نباش اگه الان ...

بله درسته پس زودتر به داداشم میگم ک رک باهاش صحبت کنه وبگه من الان نمیتونم صداقت بهتر ازهمه چیزه

بعد مادره دختره چجوری فهمید؟ خاستگاری کردین؟ مادراتونم باید با هم آشنا شن حرف بزنن

عزیزم همسایه هستیم دختره بهش گفته مادرشم گفته اشکال نداره حرف بزنین تاعید بعد نامزدی اونا مارومیشناسن میدونن ذات داداشم خوبه وپاکه ک اجازه داده دخترش باداداشم درارتباط باشه

سن جفتشون کمه بقول دوستمون باید داداشم خودشوجمع کنه پس اندازکنه ماشین بخره ک داداشم باافتخارجلوبره ک ...

کاملا درسته حرفتون ولی وقتی موقعیت جوریه که خانواده ی دختر نگرانن باید یه کاری کرد دیگههه.. حالا مثلا دوران عقدشون طولانی تر بشه

کاملا درسته حرفتون ولی وقتی موقعیت جوریه که خانواده ی دختر نگرانن باید یه کاری کرد دیگههه.. حالا مثل ...

من نظرم این بود گفتم چون خانواده درجریانن خب چی میشه زیرنظرخانواده ها ۱سال صحبت کنن ک داداشم خودشوجمع کنه وبیشتر بااخلاق هم اشناشن ببینن تفاهم دارن یانه امادگی داشتن اعلام کنن حلقه ببریم بهتر ازاینه ک نامزدی کنن اعلام کنن توفامیل تفاهم نباشه نامزدی بهم بخوره 

من نظرم این بود گفتم چون خانواده درجریانن خب چی میشه زیرنظرخانواده ها ۱سال صحبت کنن ک داداشم خودشوجم ...

آهان من فک کردم چندین ماه از آشناییشون میگذره... حتماااا باید همو خوب بشناسن و حداقل 7،۸ماه با هم باشن و زياد حرف بزنن راجب همه چی بعد اگه اوکی بودن بازم چند ماهه دیگه طولش بدین تا حداقل یه سال بشه