2777
2789

فقط منم اینحور نیستمااات،همه همکلاسیام و همه دانش آموزای این معلم همینحورین،ینی ما امروز امتحان فنون(درس تخصصی مونه)رو داشتیم،با پرسش تاریخ و پرسش منطق،،،هممون یه جوری از معلم تاریخه میترسیم که فقژ تاریخ خونده بودیم،ینییی شبم نخابیدیم که فقط تاریخ بخونیم اونمفقط برا یه پرسش،ولی امتحانو نخوندیم،قدرت معلم تاریخخخ عالیه🤣🤣یجوریه که خود مشاور  و معاونا و حتی مدیر میترسه باهاش حرف بزنه

خیلییییی عالی درس میده،اما اخلاقش..🤣🤣خندم میگیره از ترسش،ازاین حجم از ابهتش🤣

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

اینطور خیلی خوبه تاریخ رو هم انباشته نمیشه برای نهایی راحتید

فنونم اگه تاریخ ادبیات نباشه میشه سوالات و جواب داد همینطور منطق

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

همیشه برام سواله ینی  تاریخ عالی درس میده ‌. همون مطلب داستانی کتاب رو میگه دیگه درسته؟

بعد چطور اونقدر ترسناکه کسی اعتراض نمیکنه ما یه دانش اموزای سوسولی داریگ تا یه دبیر یه موردی داره میرن هی اعتراص میکنن😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رشته م ریاضی بود یه دبیر تاریخ داشتیم من نمی‌فهمم چرا این قدر جدی گرفته بود همه چیو

پیر مرد چشم آبی قد بسیار بلند یه چیزی در حد دو متر

من همینطوری هیچی رو نمیتونم حفظ کنم فک کن این پیر مرد گنده صدا کلفت رو می‌دیدم استرس می‌گرفتم دیگه یک کلمه هم یادم نمیومد 😐  اینم 🐕 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

ما تاریخ عمومی یازدهممون یه خانمی بود هیچ وقت از پرسش کوتاه نمیومد  هیچ وقت نتونستیم امتحاناش و پرسششوو کنسل کنیم😕😂ولی خیلی باخال بود تیکه کلامای خاصی داشت

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
اینطور خیلی خوبه تاریخ رو هم انباشته نمیشه برای نهایی راحتیدفنونم اگه تاریخ ادبیات نباشه میشه سوالات ...

وااای من هیچوقت تاریخ حالیم نشدههه،هر چی حفظ میکنم یساعت بعد یادم میره🤡🤡

فنونم خیلییی دبیرش سختگیره،خیلیییی،ما میخونیمم نمیتونیم جواب بدیم،بخدا سر یه امتحانش سه شببب نخابیدم برا ۳فصل،آخرشم نمرم شد۱۶🤣🤣بالاترین نمره هم۱۶/۵بود🥸

منطقم راختتره نسبت به اینا 

من تو دبیرستان(سال دوم) یه معلم ورزش داشتیم اخلاقش گوه بود سر یه موضوع که تقصیر خودشم بود منم باهاش کلکل کردم تیکه مینداخت منم با صدای بلند تیکه مینداختم بهش🤣🤣🤣

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤
همیشه برام سواله ینی تاریخ عالی درس میده ‌. همون مطلب داستانی کتاب رو میگه دیگه درسته؟بعد چطور اونق ...

میدونی،با لفظای کتاب نمیگه دقیقا،قسنک حالت داشتان برامون میکه،حتی میکه کحاش تحریف شده(اکه تحریف شده باشه)اطلاعات اصافه بهمون میده

والا مام رفتیم اعتراض کنیم،اما میگم که ناظم و مدیر و معاون و حتی دبیرا هم ازش مث‌چی میترسن،حرآت ندارن باهاش درگیر شن

من رشته م ریاضی بود یه دبیر تاریخ داشتیم من نمی‌فهمم چرا این قدر جدی گرفته بود همه چیو پیر مرد چشم آ ...

واالی منم همینحوریم،این خانمه و هیکلشم آنچنان نیست،اما خب ابهت داره🤣

خخخخ منم معلم تاریخ آیندم ولی مطمنم اینجوری نیستم متاسفانه🤣🤣

🤣🤣🤣وای همون بهتر،بقرآن هر چیو پاس بشم،تاریخو پاس نمیشم،فقط به خاطر استرس🤣🥸

ما تاریخ عمومی یازدهممون یه خانمی بود هیچ وقت از پرسش کوتاه نمیومد هیچ وقت نتونستیم امتحاناش و پرسش ...

وااای اینم همینجورررههههه،این ما یه بارررر از مدیر خاهش کردیم بهش بگه امتحانو کنسل کنه(خودمون جرات نداشتیم)یجورریییی با مدیر دعواش شد که کل مدزسه خودشونو خیس کردن🤣🤣تازه تا سه هفته بعدسم نارو دعوا میکرد که چرا رفتیم بهش گفتیم تو کار دبیر دخالت کنه🤣