2777
2789
عنوان

دیگه واقعا فهمیدم هیچ رفاقتی ابدی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 38 پست
دقیقا همینه بعد از پنج شش سال بفهمی رفیقت اونی که فکر میکردی نبود بدجور داغون میشی..

دقیقا اون لحظه نابود میشی 

حالت از خودت بهم میخوره که چرا بهش اعتماد کردی....

بزارید از رفیقای نامردم بگم

اولیش از ۳ سالگی دوست بودیم توی ۸ سالگی مدرسمون باهم بود گذاشت رفت نه خدافظی پیامی چیزی

دومی از ۸ سالگی دوست تا همین الان و خیلی هم اوکی هستیم این نامرد نیس

سومی از ۹ سالگی دوس شدیم توی ی روز اونقدر صمیمی شدیم که همه فکر کردن رفیق قدیمی هستیم بعد از ۳ سال ۱۸۰ درجه عوض شد اخلاقش افتضاح شد و بی جنبه بازی در میاورد منم گذاشتمش کنار

۳ ماه پیش کسی رو دیدم که ۴ سالگی دوست بودیم اونی

ک گفتم نه ها الان با هم حرف میزنم و از خاطره های بچگیمون تعریف میکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه مقصر منم حق باشماست ...

اگردوستی باهات حال کنه نمیره 

توام‌همینطوری همه همینطوریم

اصلا ربطی نداره کسی با خنده بیاد یا با اخم و دشمنی 

چرتو پرتای یسری پسرخواننده یا شاخ مجازی خودشیفته و سمی و پرنسسو باور نکن اونا فقط برای بقیه حرف میزنن رفتارشونو دقت کنی خودشونو به حرفاشون عمل نمیکنن

بعصیا انقدر خودشونو محور خلقت میدونن توقع دارن همه همیشه باهاشون بسازن ولی خودشون پاش بیوفته ازهمه زرنگترن 

حتی وقتی مقصر بودن هم کاسه کوزه ها سرمن شکست تهشم دوست پسرشونو ترجیح دادن به من فقط موقعی یادمن میفت ...

دقیقااااا

خودش با صد نفر بود چه پسر چه دختر 

حالا من با یه دختر حرف زدم اونم یه خودکار میخواستم بهم گفت لاشی......

دقیقاااااااااااااااا

فقط مارو برای کات کردنشون میخوان

رفیق نقش چندانی تو زندگیم نداره قبلنا با خیلیا در تماس بودم الان هیشکی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

دقیقاااااخودش با صد نفر بود چه پسر چه دختر حالا من با یه دختر حرف زدم اونم یه خودکار میخواستم بهم گف ...

منکه دیگه پیگیری نمیکنم بزار اصلا تو تنهایی و درد بمیرن

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

دوست سابقت به شدت تشنه توجه جنس مخالف بوده یا به اصطلاح پیک می متنفرم از این ادما

دقیقااااااااا 

تا سر و کله اون پسره عوضی پیدا نشده بود من عزیزش بودم اون که اومد من خراب شدم ....

اگردوستی باهات حال کنه نمیره توام‌همینطوری همه همینطوریماصلا ربطی نداره کسی با خنده بیاد یا با اخم و ...

تا دیروز حال میکر 

تا دیروز دنیاش بودم بخاطر یه پسر من شدم مزخرفه 

الان از کل جمله من همونو دیدین ؟ 

والا همه مثل هم نیستن ...... این حرفتون توهین به ۵۰۰ هزار نفر آدمه اگه فقط یه آهنگشو گوش میدادین اینو نمیگفتین 

الانم مشکل من فقط حرف یاسه؟ 

اینکه طرف از اول رفیق براش مهم نیست خب دردش چیه با لبخند و اخلاق خوب میاد میگه تا آخر باهاتم .....

از همون اول بگه حرفشو ....

الانم میشه ادامه ندین 

چی بهتون میدن نمک رو زخم آدما پاشیدن 

اصلا من مزخرف 

بیخیال دیگه ریپ نزنین ......