2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهران شما رو دوست داره. باکسی که در رابطه هستید اخرش به ازدواج ختم میشه و جدایی احساس نمیکنم

من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

ارشد جایی که میخوام قبول میشم امسال؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
مهران شما رو دوست داره. باکسی که در رابطه هستید اخرش به ازدواج ختم میشه و جدایی احساس نمیکنم

عزیزم لطفا ج بده 

بنظرت احد اسمی از من برده پیش بقیه؟؟؟

بکسی گفته که با من حرف زده؟؟؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی

منم بگو لطفا 

کی ازدواج میکنم؟ سنتی یا دوستی؟ چه جور آدمیه؟ شغلش و اینا چیه؟ 

ممنون 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616

یسوالم میشه عزیز بگید 

خسته شدم دیگ همش من تلاش میکنم رابطمو بزارم کنار بره ؟؟؟

میشه به منم بگین حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم ؟اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟

اون کسی که شما دوستش دارید از شما خوششون میاد ولی علاقه شما نسبت به ایشون بسیار بیشتره. شما در زندگی ایندتون احساس ارامش دارید و  انتخاب هایی که کردید تاثیر مثبتی در زندگی خواهد گذاشت 

من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ ارشد جایی که میخوام قبول میشم امسال؟

شما بعد از تحصیل ارشد یا در طول ارشد ازدواج میکنید. 

شغلش احساسم میگه دولتی نیست ارشد جایی که مد نظرتون هست قبول نمیشید اما دانشگاه میرید بنا بر رتبتون یه جای دیگه قبول میشید

اون کسی که شما دوستش دارید از شما خوششون میاد ولی علاقه شما نسبت به ایشون بسیار بیشتره. شما در زندگی ...

خوب یعنی باهاش ازدواج میکنم یا نه؟

شغل یا مشخصات همسر ایندم چیه ؟ چه زمانی باهاش اشنا میشم ؟

این پسره ک الان باهاشم شوهرمه؟همسر اینده ام چطوره؟

این پسره که الان باهمید همسر ایندتون نیست. 

همسر اینده تون از طریق روابط جدیدی که در اینده خواهید داشت مشخص میشه. 

فرد مورد نظر فرد خوبیه و شما رو دوست داره

اون کسی که شما دوستش دارید از شما خوششون میاد ولی علاقه شما نسبت به ایشون بسیار بیشتره. شما در زندگی ...

اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه؟

دبیری میرم یا اموزش ابتدایی ؟

راجب خودم و ایندم چی حس میکنین ؟