یعنی این شغل تقدیر منه؟ آخه دوس ندارم تدریس کنم. دوس دارم شغل دیگه ای داشته باشم
نه این یه حسه شما درحده درس خوندنت قبول خواهی شد ولی خوب اینی که من میگم یه حس ناخوداگاهه شاید شما وکیل بشید یا کارمند یا پزشک ولی چیزی که صدر درصد مطمینم اینکهدرس میخونید تا به شغل ایندتون برسید مثلا خیاط یا هنرمند در ذهنم نیومد
میشه لطفا بگی من چه رمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اخلاقی و ظاهری چجوریه؟اسمم لعیا
شما با یه اقایی که چندین سال از خودتون بزرگتره ازدواج خواهید کرد یعنی همسنتون نیست. تحصیلکرده ست قدشون بلنده از لحاظ مالی هم متوسطه خونه نداره اما ماشین داره حسم میگه در سه چهارسال اینده ازدواج میکنید وزود بچه دارمیشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسر سابقت مداوما به فکر تو هست. حس شکست نداره اما خودش رو مقصر میدونه در جداییتون هر چقدر که زمان بگذره این حسش قوی تر خواهد شد. اون کسی که مداوما چکت میکنه در اخر حسش رو به تو میگه و ازتو خوشش میاد حس خوبی نسبت به زندگی شما دارم با فرد خیلی خوبی ازدواج میکنید
فدات اره بعضی موقع ها صد در صدی هست. مخصوصا در زمینه خرید این جور چیزا مثلا چیزی سفارش بدم قبلش کامل ...
حس مهران بهم چیه
میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه ! از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕