2777
2789
حسم میگه بهت فکر میکنه اما یه دختر دیگه هم تو زندگیش هست در ادامه به دلم افتاد تو بهش نزدیک میشی و م ...

به هم می رسیم ؟

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

حسم میگه انرژی منفی و چشم بد روی زندگیت تاثیر گذاشته. به دلمم افتاد اختلال هورمونی داری مداوما نارا ...

اره اینا هست . الان چند روزه فشارم بالا رفته یکم واسه چیه ؟ من سابقه فشار ندارم حتی بر عکس بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسم میگه بهت فکر میکنه اما یه دختر دیگه هم تو زندگیش هست در ادامه به دلم افتاد تو بهش نزدیک میشی و م ...

عشقم منم میگی حس پیمان چیه خوشش میاد ازم؟کی پیشنهاد میده؟کلا هرچی حس کردی بگو درموردش مرسیی🥲💕

حسم میگه اتفاق بدی نمیوفته اما شما اون رو بیشتر دوست دارید تا اون. رابطتتون تهش جداییه نمیدونم چرا ا ...

چرا برا منو نمیگی عزیزم.برادرشوهرم آزارم میده و باعت میشه شوهرم  کتکم بزنه و بعدش خودشو میزنه ب بیخیالی و با زن و بچش عکس میزاره یعنی ک به هیچ جام نیست. و منو مظلوم گیر اورده،  من کاری ازم بر نمیاد، میخام ببینم این آقا ب زودیا آه من میگیرتش حداقل بدونه خدایی هم هست و دست از سر من برداره؟ اگه آره،زمانش کی هست و چجوری، برام توضیح میدی؟ متاهل هست و یه دختر هم داره برادرشوهرم 

ظاهر و رفتارش چجوریه ؟

اهل سیگار و مشروب و ... هست ؟

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

به نظرت بهم پیشنهاد میده؟ با هم اوکی میشیم ؟

عشقم منم میگی حس پیمان چیه خوشش میاد ازم؟کی پیشنهاد میده؟کلا هرچی حس کردی بگو درموردش مرسیی🥲💕

حس کردم پیمان حس خاصی نداره اما بهت پیام میده تو این ماه. 

روابطتتون شکل میگیره ولی اخرش تو از اون خوشت نمیاد. 

حس کردم پیمان حس خاصی نداره اما بهت پیام میده تو این ماه. روابطتتون شکل میگیره ولی اخرش تو از اون خو ...

چرا خوشم نمیاد ازش🥲

عزیزم یه مشکلی داره نمیدونم چیه ولی خیلی غمگین بخاطرش میدونی از چیه؟از شکست عشقی نیست مطمئنم

ظاهر و رفتارش چجوریه ؟اهل سیگار و مشروب و ... هست ؟

اهل مشروب هست یعنی چند باری امتحان کرده اما بهش اعتیاد نداره. 

سیگار هم میکشه اما اونطور نیست که مداوما بکشه. 

ظاهر خوبی داره قدش بلنده. به نظرم چشمانش قهوه ای هست 

اهل مشروب هست یعنی چند باری امتحان کرده اما بهش اعتیاد نداره. سیگار هم میکشه اما اونطور نیست که مداو ...

مبسه بهم بگی حست میگه به هم می‌رسیم یا نه ؟! 🙂🥲

چرا برا منو نمیگی عزیزم.برادرشوهرم آزارم میده و باعت میشه شوهرم کتکم بزنه و بعدش خودشو میزنه ب بیخی ...

اره عزیزم به زودی تاوان بدی میده. 

با زنش مشکل داره عکس هارو از لج تو میزاره. اخرش در خانوادشون یه چیزی میشه حس میگه سر بچه ها یا خانومش مصیبتی وارد میشه اما نحوش رو حسی ندارم. 

اهل مشروب هست یعنی چند باری امتحان کرده اما بهش اعتیاد نداره. سیگار هم میکشه اما اونطور نیست که مداو ...

رابطه ای بین‌مون شکل میگیره ؟! (اینم بگو لطفا 🥲)