2777
2789
این پسره که باهاشید درسته کمی عصبی هست اما مناسبه و تایپ شماست برای ازدواج. پس برای ازدواج با فرد دی ...

شرکت اقای اقایی راضی و موفق میشم

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرت باهاش خوشبخت میشم با خانواده ش زندگی میکنم یا جدا

حسم میگه چند سالی رو با خانوادشون زندگی میکنید اما در اخر شما خوشبخت میشید و در زندگیتون چالش جدی رخ نمیده. 

این قضیه فراموش میشه. خواهرتون در حال حاضر با محمد رابطشون شکر اب شده ناراحتی پیش امده اما به زودی ز ...

اخه سر مهریه خواستگاری بهم خورد 

فک نکنم دیگه خانواده محمد برگردن درسته؟؟؟؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی
این پسره که باهاشید درسته کمی عصبی هست اما مناسبه و تایپ شماست برای ازدواج. پس برای ازدواج با فرد دی ...

اووهوم دقیقا درسته 

خب حستون میگه ما دوتا چطوری میشیم در آینده؟

حسم میگه به نزدیکی نیست مثلا تا اخر امسال نه اما در طی دوسال ازدواج میکنید.

کی ازدواج میکنم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

حسم میگه چند سالی رو با خانوادشون زندگی میکنید اما در اخر شما خوشبخت میشید و در زندگیتون چالش جدی رخ ...

درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس میکنی بهم بگو

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
مهران حس بدی به شما نداره. اما حسم میگه ذهنش مشغوله یه دلمشغوله همیشگی داره به شما دید مثبت داره.

مرسی 

بعد ها درمورد مون چی حس می‌کنی ؟ازدواجم باهاش هست ؟ازدواجم چه موقع و با چه کسیه، چطور؟💖💖

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
چیکارس؟؟کجا آشنا میشم؟خوشبخت میشم؟چرا فعلا خاستگار ندارم؟😭😭😭

شغل با حقوق متوسطی داره. به صورت سنتی اشنا میشید از طریق دوستی نیست. 

حسم میگه الان خاستگار نداری چون اطرافیات ادم های درستی نیستند و بهت انرژی منفی میدن در همسایه فامیل انرژی منفی دارند.