2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت یروزی میگه یا کلا این قضیه فراموش میشه؟؟؟راستی خواهرم با محمد ازدواج داره یا کلا کات شدن دیگه؟

این قضیه فراموش میشه. 

خواهرتون در حال حاضر با محمد رابطشون شکر اب شده ناراحتی پیش امده اما به زودی زود دوباره باهم اشتی میکنند. خواهرتون ایشون رو میخواد حسم میگه به ازدواج ختم میشه

بله ایشون دلتنگ شماست. شما دبیری شرکت میکنید اما در اخر تصمیم میگیرید برید اموزگاری.

عزیزم میشه جواب بدی

من کی باردار میشم

جنسیتشم بگو لطفا

@uftfff    

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
..

شما یک خانم پرانرژی به نظر میایید و وایب مثبتی دارید. 

در زندگی مشکلاتی براتون پیش خواهد امد اما به دست خودتون حل میشه. 

در کل زندگی پر از ارامشی رو براتون حس میکنم.

شما یک خانم پرانرژی به نظر میایید و وایب مثبتی دارید. در زندگی مشکلاتی براتون پیش خواهد امد اما به د ...

مرسیییی

حس مهران بهم چیه و چی فکر میکنه درموردم گلم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
سلام عزیزم خواهش میکنم منم بگو ازدوام چطوریه با کیه؟ بعد با این پسره که الان هستم چطور میشیم؟

این پسره که باهاشید درسته کمی عصبی هست اما مناسبه و تایپ شماست برای ازدواج. 

پس برای ازدواج با فرد دیگر عجله نکنید حسم میگه اگر با کس دیگه ای ازدواج کنید مداوما به ایشون فکر میکنید.