2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۸۵ هستم ولی ۱۶۰ نرمال هستش، واینم بگم ک سَوایه قد و تیپ و فلان، اون شخصیته خیلی مهمه.

نمردم یه ادم عاقل تو سایت دیدم....حالا تو فقط ۳سانت از من بلند تری😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نه بدنیست همه گ نباید قدبلند داشته باشن ادما باهمین تفاوتا زیبان🙂

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
نه خوبه ، قد بلند نیستم 😂😂

در رابطه با بیوگرافی ک نوشتی:

اولا کاش مودبانه تر مینوشتیش

دوما ما نمیگیم فلسطینیا گناه ندارن،ما میگیم چراغی که به منزل رواست به مسجد حرام است...

اول خود شناسی بعد خدا شناسی...

اول کمک به مردم‌مظلوم مناطق عشایر و بلوچستان و بعد کمک به بقیه اقشار دنیا...

اول وطن پرستی بعد دگر پرستی

واقعا؟ چه بلند ناراحت نیستین

چرا باید ناراحت باشم؟؟؟اتفاقا روزی خداروهزار بار شکر میکنم که قدم بلند شده ..بعد من تپلم هرر لباسی بپوشم بهم میاد محاله جایی برم تعریف نشنوم ...بعدم ما کوردا بیشترمون قد و هیکل داریم😎

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••