2777
2789
خیلی ضایعه؟ یا قابل تحمله؟

بستگی داری به طرف مقابلش... من الان قدم ۱۸۱ هست نمیشه که همسرم ۱۶۴ باشه😅 حداقل هم قد خودم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ چه بلند ناراحت نیستین

کسی بخاطر قدبلند ناراحت نمیشه ک😑😑اوناییم ک میبینی اینجا تاپیک میزنن وای قدم بلنده حالم بهم میخوره همشون چرنده

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
۱۷۶ هستمولی ۱۶۰ متوسطه

اهل کجایی؟

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

کسی بخاطر قدبلند ناراحت نمیشه ک😑😑اوناییم ک میبینی اینجا تاپیک میزنن وای قدم بلنده حالم بهم میخوره ...

اهوم دقیقا از سوالش یکم تعجب کردم .

اهوم دقیقا از سوالش یکم تعجب کردم .

والا منم قدبلندم هیچوقت تاالان پشیمون نشدم اتفاقا کیفم میکنم😂هرجا برمم تعریف میشنومم توخونواده‌همسرم ک کلا یجور دیگ تعریف میکنن😅مگ کسی هست از داشتن اپشن ناراحت باشه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
در رابطه با بیوگرافی ک نوشتی:اولا کاش مودبانه تر مینوشتیشدوما ما نمیگیم فلسطینیا گناه ندارن،ما میگیم ...

حالا چرا این امضا گذاشتم درباره کودکان فلسطین ؟؟!! مسئله این هست که اونا دارن سلاخی میشن و نزدیک ۲۰ هزار نفر کودک کشته شده متوجه میشی کشتنشون که چنین چیزی تو تاریخ بی سابقه است !!!!!  و جوامع بین الملل هیچ کاری نکردن و تازه از اسرائیل هم دفاع میکنن ، همههه جای دنیا روستا ها فقیر هست آدم ها فقیر هست . چرا ازم نپرسیدی نظرت درباره کودکان آفریقایی چیه که سو تغذیه دارن یه منطقه هاییش ، حتی تو شهر خودت مطمئن باش کوک ها و انسان های هستن که یه لقمه نون ندارن بخورن ، حتی تو شهر من بچه هایی هست که خانواده توانایی ندارن بفرستن مدرسه ، تو تهران سر چهار راه چقدر بچه کار هست ، نه فقط تو ایران تو خیلیییی از کشور ها کودکان مظلوم که زندگی سختی دارن وجود دارن خب من همه اینا رو میدونم کل آدم ها میدونن و تا هرچقدر هم بتونم و کاری بتونم بکنم دوست دارم همشون نجات بدم ، ولی در بین این همه بچه مظلو ، یه سری بچه هایی هستن بچه ها فلسطین که دارن میکشنشون کار از شو تغذیه و مدرسه نرفتن و سختی زندگی گذشته و دارن میکششون حالا نظر منو متوجه شدی ؟؟؟!!! التماس عقل و تفکر 

حالا من باید بیام درباره کل جهان بگم ؟؟؟! دیگه چیزی که فجیع هست رو گفتم 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
والا منم قدبلندم هیچوقت تاالان پشیمون نشدم اتفاقا کیفم میکنم😂هرجا برمم تعریف میشنومم توخونواده‌همسر ...

اره دقیقا خودمم تعجب کردم...بخصوص لباس بلند خیلییی بهمون میاد 😎 لباس کوتاهم همینطور😅

اره دقیقا خودمم تعجب کردم...بخصوص لباس بلند خیلییی بهمون میاد 😎 لباس کوتاهم همینطور😅

اصلا همهه چی میاد بهمون😎

ایشالا که نمیری و همش خوب ببینی همه جا. ۳ سانتو خوب اومدی

بابت تاپیکتون که زده بودین اونجا قفل بود نشد پیام بدم...اره واقعا داشتن دختر تو خونه خیلییی خوبه به شخصه دیدم خونه ای که دختر نداره یه جوری جَوش کسل مانند هست😅....خلاصه که بگم بیا خواهر منو بردار ببر که انروز بدجور رو اعصابم راه رفته😂😂😂😂

اصلا همهه چی میاد بهمون😎

اهوم دقیقا😅