2777
2789
عنوان

مادرم بخاطر داداشم کلی خودش رو زد برای زندگیمون دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 96 پست
ببخشیداولی این حاصل تربیت بد پدر و مادرتهو گرنه با حرف یه دختر چرا باید آدم با خانواده اش این کار و ...

چه ربطی داره؟

الان اماما فرزند ناخلف داشتن،  امام تربیت بلد نبود یا زنش ...بود؟!

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از قضاوت یکطرفه بیزارم.زن داداشش سسخله بیاد الکی همچین کاری کنه،،بعدشم طرفش داداششه چرا به زن داد ...

به مظرم ایشون حق دارن حتما زنداداشش یه حوری هست ک از چشمش میبینه تا زن داداش بد نداشته باشی نمیفهمی 

یه مدت برادر خود من همیشه با هممون دعوت میکرد بیخود بعد سر زنداداشم دعوامون شد ماهم ک تابه حال به داداشمون بی احترامی نکردیم اینبار هر چی از دهنمون اومد با عصبانیت گفتیم در کمال ناباوری دیدیم زنداداشم برای اینک اسمش بد در نره خودشو جمع کرد.

من از قضاوت یکطرفه بیزارم.زن داداشش سسخله بیاد الکی همچین کاری کنه،،بعدشم طرفش داداششه چرا به زن داد ...

الکی جانب داری نکن

عزیزم ،شما وقتی میخوری ،خودت بهتر میدونی از کجا میخوری دیگه!!!!!

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

به مظرم ایشون حق دارن حتما زنداداشش یه حوری هست ک از چشمش میبینه تا زن داداش بد نداشته باشی نمیفهمی ...

من التماس شوهرم میکنم ک بره خونه مادرش ولی نمیره،،مادرش از چشم من میبینه میخاستن بیاد دم خونمون جنگ کنخ

خب حاا تقصیر من چیه؟!

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
طرفداری نمیکنم ولی داداشش اومده دعوا کرده چرا زن داداش رو فحش داده🫤

چون اون سیخش میزنه چون بارها دیدم شنیدم که چه خرفتیی به من و خواهرومادرم میزنه چون دعاها فقط از تو دماغمون در نیومده کل زندگیمون از نحسی اون دعاهاست

طرفداری نمیکنم ولی داداشش اومده دعوا کرده چرا زن داداش رو فحش داده🫤

الان شما تو زندگیتون بهتر میدونی از کجا میخوری دیگه...

من الان داداشم رو میشناسم...

شما هم افراد خانوادت رو میشناسی...

الکی جانب داری نکنعزیزم ،شما وقتی میخوری ،خودت بهتر میدونی از کجا میخوری دیگه!!!!!

باو انقد دیدم از اینجور لحصا ک وقتی پای حرف طرف مقابل نشستم. دیدم واقعا چ خبره

من چیزی نمیگم انشالله ک عاقبت بخیر بشن همشون خدا بهتر میدونه 

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
من التماس شوهرم میکنم ک بره خونه مادرش ولی نمیره،،مادرش از چشم من میبینه میخاستن بیاد دم خونمون جنگ ...

شما خوبین ولی همه عروسا عین شما نیستن 

من برادر اولیم خودش خیلی اجتماعی مسئولیت پذیر ولی زنش کلا داغونه دنبال دعواست داداش دومین برعکس  بی خیالتر ولی ماشاالله به خانومش بس ک عالیه 

عروس خوب و بد شناخته میشه عزیرم

خوبه هنوز خونه ای که میشینین مال باباته اینجور شاخ و شونه میکشه به مادرت میگه باید بری بیرون...

ازش متنفرم از داداشم متنفرم زندگیمون بخدا داغون کرده هرچی از دهنش درمیاد بار من میکنه 

باو انقد دیدم از اینجور لحصا ک وقتی پای حرف طرف مقابل نشستم. دیدم واقعا چ خبرهمن چیزی نمیگم انشالله ...

میدونم 

منم هیچ موقع خودم نظر نمیدم...ولی گاهی بچه ها الکی میریزن سرِ طرف 

چرا ،چون مثلا خواهرشوهرِ خودش بد بوده ، استاتر رو میکوبه...

پناه بر خدا 

ایشالله سر عقل بیاد ولی مشکل اساسی زنشه که هیچ فایده ای نداره تا زمانی ک سرشون ب سنگ بخوره اونم ممکنه سال ها طول بکشه 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹