2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا پایین باسن بود روی باسن تقریبا

خب دید میزنن مردا دیگه اصلا براشون عادی نیست نگاه میکنن هر کس یه جذابیتی داره مخصوصا اگه کوتاه باشه ....

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
نمیدون ب خدا احساس میکنم زیپ شلوارم باز بود ک اینقدر نگاه کردم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد

نویسنده کیمیاگر میگه به ندای درونی خودت توجه کن تا راه درست رو تشخیص بده.

اگه به ندای درونت توجه نکنی و سرکوبش کنی دیگه باختی و اونم برای همیشه خاموش میشه و از راه درست دور میشی.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
شاید برای همین بوده نگاه میکردن 🤔

اره خب 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چه عجیب،الان دیگه چیزی به اسم مانتو نمونده همه کت یا شومیز و تیشرت میپوشن،زمستونم هودی و سویشرت،گشت ...

بخاطر همینه من پارچه میدم خیاط  مانتو تازانو می دوزم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین